Gönderen Konu: 2008 corollamı modifiye konusunda yardımlarınızı bekliyorum..  (Okunma sayısı 1790 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
Arkadaşlar öncelikle sizden isteyim elinizdeki modifiye edilmiş yeni corolla resimlerinizi benimle paylaşmanız. Özellikle jant konusunda hiçbir fikre sahip değilim çünkü malesef etrafımızda yapılı yeni corolla görebilmek hiç mümkün değil. İkinci sorunum farlar, benim aracım buz mavisi acık renk olması nedeni ile siyah zeminli angel yakışmayacağını düşünüyorum farları kendim yapmaya yada yaptırmaya karar verdim orjinal farlara angel yerleştirmek gibi bu konularda yardımlarınızı ve fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim...Teşekürler.

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
Ynt: 2008 corollamı modifiye konusunda yardımlarınızı bekliyorum..
« Yanıtla #1 : Aralık 13, 2009, 00:08:42 »
tomason tn5...türkiyede sadece tek bir firma satıyordu..çok beğeniyorum o jantı bulursanız öneririm

ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #2 : Aralık 13, 2009, 01:18:16 »
Türkay kardeşim teşekür ederim benim aklımda da ilk etapda 18 inç 5 kollu jant var modeli gercekten beğendim araştırıcam bakalım bulabilecekmiyiz...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #3 : Aralık 13, 2009, 01:37:08 »
ben baktım size yazdıktan sonra buldum da hem de izmirden bir firma getiriyor..ama malesef 1500€ etikete sahip jant.. benim annemde de 2009 corolla var, al istersen bunu diyip duruyor garantisi devam ediyor diye dokunmuyorum alete yoksa şimdiden biriktirmeye başlayıp bu jantları almayı çok isterdim..bu arada 18" ve 5 kol düşüncenize tamamen katılıyorum :)

http://www.sahibinden.com/almanya_uretimi_kaliteli_jant-65WQQaXQQ18793438WQQpXQQdisplayitem

ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #4 : Aralık 13, 2009, 13:16:08 »
türkay sayende janta aşık oldum kendi web adresinden inceledim arac üzerinde daha bi başka duruyo gercekten cok güzel. Fiyat konusu üzücü ben almanyada bi abimiz aracılığıyla getirtmeyi düşünüyorum yani ordaki fiyatı üzerinden almış olucam sanırım 1000 euro olur fiyatı öğrenip bana dönücekler seninle paylaşırım..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Aralık 13, 2009, 13:26:10 »
Audi ve BMW üzerinde güzel durmuş bu jant, Corolla'da nasıl durur acaba? Şayet alıp takarsan fotoğraflarını paylaşırsan iyi olur Erkan Bey.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Aralık 13, 2009, 13:29:32 »
türkay jant harbiden bomba çok hoşuma gitti bahara doğru jant alıcam bunlar kafamda birinci sıraya oturdular harbiden çok güzeller...  :alkis:  :alkis: 2008 corollayada bence güzel olur aracı bırazda oturtursa daha güzel olur..
JA 8668

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #7 : Aralık 13, 2009, 14:18:46 »
bendeki araba bir de füme..bu jantı füme corollada düşünsenize :) :)  erkan abi bu jantları getirtme imkanın olursa fiyat da güzel olursa ben de bir takım istesem senden :) almanya fiyatı da 800€ bu arada jantların kargoyla beraber (gümrüğe takılmazsa) 1000€ olur sanırım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #8 : Aralık 13, 2009, 16:20:30 »
Arkadaşlar motor hariç dış görünüm anlamında araca yapılabilecek ne varsa hepsini yapıcam allahın izniyle. Yay jant far (far  hakkındaki fikrimi ilk mesajımda paylaşmıştım sizlerle) bady kit spoyler içinde farklı düşüncem var bu aracın en zayıf yeri bagaj kısmı bence gereksiz yere bir alcalma söz konusu buda görüntüyü cirkinleştiriyor tabi bu  benim fikrim bunu düzeltmek adına polyesterden kendi tasarladığım spoyleri yaptırmayı planlıyorum. 300 lira fiyat verdiler servisteki spoyler fiyatından daha uygun ve emin olun cok daha iyisi olucak görüntü adına...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #9 : Aralık 13, 2009, 18:03:42 »
zaten modifiye yapan kişinin tarzını yansıtmalı bence de kendi tasarımınız bir şey çok güzel olacaktır.ben de aynı şekilde motora hiç dokunmadan dış görünüm olarak ellemeyi planlıyorum size far olarak güzel bir şey buluruz en kötü ihtimalle karartma yaparız ya da krom tabanlı angel eye buluruz..biraz baktım şimdi ama bulamadım..var onlardan, bulunca link de veririm..bana kalırsa siyah tabanlı angel eye da gayet güzel yakışır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Her zaman kalbimizde yaşayacaksın...
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Aralık 13, 2009, 18:14:10 »
siyah zemin far almak yerine farı açtırıp dış hazneyi kendiniz karartırsanız ilk olacağınız kanaatindeyim :)
Ince Bir Zevk ve Çevikliğin Zekice Birleşimi > Toyota

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #11 : Aralık 13, 2009, 18:19:06 »
siyah zemin far almak yerine farı açtırıp dış hazneyi kendiniz karartırsanız ilk olacağınız kanaatindeyim :)
malesef burak :) tabii ki yapan oldu :)