düzeltiyorum 70 araba[/quote]
Abi ne bu neyi düzelttin. Anlayamadık.
Her neyse yarın akşama kadar bazı şeyleri kesinleştirelim.
1- Yarın sabah Ankara bulunanlaradan biri ve ya bir kaçı şu Go-kart merkezini arayıp rezervemi yaptırır, randövümü alır artık ayarlasın. Bu yönde fazla talep var. Ve hem akabinde buraya bunu bildirsin.
2- Sohbeti muhabbeti Ankamall da yapabilirz, varsa bildiğiniz farklı bir yerdede yapabiliriz. İlla üste yemek salonlarına çıkmanın bi anlamı yok Murat abi. Zeminde de hoş mekanlar var gördüğüm kadarı ile.
3- Buluşmada her şey alman usulü (durumu olmayanlara yardım ederiz o ayrı mesele) ona göre hazırlıklı gelelim.
4- Arabası ile gelecekler lütfen belirtsinki fazla araba kalabalığı yapmayalım. Bunun içinde bi liste oluşturuyorum. Siz ekledikçe listeye eklerim. yarın akşam 21 e ye kadar bu iş de halledilsin lütfen.
5- Pazar günü plazalar açıksa yeni corollayıda deneme sürüşünü aktivitelerime katabiliriz. Ben kayıt oldum yalnız randövü almadım. Eğer açıksalar pazar günü için randövü alırım hep bile gider deneruk. bu konuda yarın ben bilgi yazarım buraya.
Üsteki liste kesin gibi görünüyo.
9 kişi
Pazar günü AnkaMall Alış Veriş Merkezi giriş kapısı önünde Saat 13:00 de buluşuyoruz. Erken gelmeye çalışalım. Gelenler, gelmeyenleri en fazla 15 dk bekleyecektir kapıda ona göre. Hadi görüşürüz.
ARAÇLARI İLE GELECEK OLAN ÜYELER:
1. İsmail H. TİMURCİOĞLU
2. ?
3. ?