-
-
İlk mesaja tarih, saat yer falan ekledim, bir ara gelenler listesini de güncellerim.
Aynı gün ACT (autoclub türkiye) de Ankara toplantısı yapıyormuş. Şimdi hep beraber gidelim bakalım derdim ama ne alaka ise kışın ortasında piknikten falan bahsediyorlar
-
-
işte buna gulerım .. kıs ortasın da ne pıknıgı bole aslında bızde sınamaya gıdebılırıs... yok sa yapacak bısı yoq
-
-
eğer bir aksilik olmazsa bende gelirim
-
-
müsait olursam bende gelebilirim
-
-
Arkadaşlar pazar günleri dersim olduğundan (AÖF) büyük ihtimalle gelemiyorum .Ogan abiye cepten ulasır gelip gelemeyeceğini haber ederim.
-
-
18 Ocak tarihi itibari ile Ankara Buluşmasına gelebileceklerin listesi...
1- Coşkun DEMİRALTI
2- Tarkan İLDENİZ
3- Ogan TOPLU (Kesin Değil)
4- İbrahim Gökhan ODABAŞIOĞLU
5- Tayfun EKİN
6- İsmail H. TİMURCİOĞLU
7- Çağrı SOYLU
8- Alper SINAV
9- Murat KÜDEN
10-Kemal Emre TOP
11-Arslan ŞAHİN
12-?
-
-
abi bende geliyimde gelince nasıl bi aktivite yapacaz...
-
-
işte ben de onu dıyorum ne yapacaz gıdıp sap gıbı kalmayalımda....
-
-
Ankara'da halen go-kart yapilacak kapali bir mekan var mi?
-
-
hmmm ben dıger sıteden bı arastırayım olursa uyar...yakın bıyerlerdeyse haber werırım
-
-
Valla arkadaşlar sitede üyeleri olarak tanışığ muhabbet etmek bile yeterli bence. Önemli olan tanışıp kaynaşmak. Ama İllada aktivite istiyosanız buyurun Ankara sizin....
Trabzon olsaydı o zaman konuşurudum. Hani derler ya her horoz kendi çöplüğünde öter. Organizasyonu yaptım, sosyal etkinlik ve aktivitelerde sizin....
-
-
[quote name='İsmail H. Timurcioğlu' date='19.01.07 - 08:55' post='19050']
Valla arkadaşlar sitede üyeleri olarak tanışığ muhabbet etmek bile yeterli bence. Önemli olan tanışıp kaynaşmak.
farketmez sole oturup bıseler ıcsek bıle yeter... dimi
-
-
Ogan abiye haber verdim ancak cvp gelmedi. (adam bıktı galiba.....buluşma diye diye dilinde tüy bitmişti...)
-
-
hadı hareketlılık bıras yahu ismail abi telefonunu ozelden atarsan hafta içi bulusup bı plan yapalım
-
-
Vallahi Coşkuncuğum buluşup plan yapmak mesele değil. Ama ben misafirim. Misafir olmama rağmen buluşma işini ben çıkardım. Konuyu ben açtırdım. E geri kalan organizasyonuda Ankara'lılar olarak aranızda halledin. ...Dimi Yani.
Dediğim gibi benim için hiç farketmez. Önemli olan hoş beş muhabbet. İllaki bi aktivite olacaksa listede bunu talep eden arkadaşlar tutsun işin ucundan bi organize ayarlasınlar. Öyle armut ol,ağzıma düş misali olmasın. Tutun sizde bi ucundan ayarlayın bi şeyler. 11 kişi var. En kalabalık buluşma olacak sanırım.
Şimdiden hepinize teşekkür ediyorum.
-
-
Bulusma'da yapilabilecek aktiviteler:
- Gokart: Bu konuda, Ankara'da olan biri lütfen baksin ve bu konuya geri dönsün.
- Sohbet: Kac kisi de arac olacak? Armada hos bir yer ancak sohbet etmek icin yemek salonuna gitmek gerekir. Orasi da inanilmaz kalabalik biryer. Birbirimizi bile duymayiz.
-
-
ankara'da benim bildiğim
burası var gokart için ama kapalı değil...
-
-
ankara'da benim bildiğim burası var gokart için ama kapalı değil...
[/quote]
Alper'cim ekledigin linkte
Aries Arena Karting tesisleri 2003 yılında 18000 m² lik bir alan üzerine kurulmuş, 900 m uzunluğunda açık pisti (outdoor) ve 300 m kapalı pisti (indoor) bulunmaktadır.
yaziyor. Bu elemanlari bir arayalim. Bulusup oraya gidip kapi duvar durumuna düsmeyelim.
Kapali pist var gibi.
-
-
Öncelikle bende araba var. İkinci olarak hava yağışlı olursa gokart işi olmaz sanırım. ama kapalı alanları varsa okeydir sanırım. Sohbet işinide toplandıktan sonra hallederiz. Toplandığımız günde kararlaştırabiliriz.
-
-
hakkaten öyle yazıyormuş yau, ben indoor alanlarını görmemiştim