Merhaba arkadaşlar,
2006 model 1.0 manuel 46.600 km.deki ilk kullanıcısı olduğum yarisimi, yeni kasa bir yaris ile değiştirmek ve yeni kasada hangi motor ve vites seçeneğine karar vermek amacıyla sizlerin bilgi ve tecrübelerinden faydalanmak; hemde temiz bir otomatik vites yarisi burada bulup satın almak arzusundayım.
Aslına bakarsanız aracımdan çok memnun olmakla birlikte yeni yarisin cazip özellikleri, en başta kuvvetlendirilmiş karoseri sayesinde çarpışma testlerinden 5 yıldız almış olması, yakıt ekenomisi. ergonomisi ve şirin görünümü, şehir içi kullanım rahatlığı, ikinci elde rahat satma gibi herkesin kabul ettiği üstün özelliklerinden ötürü yeni kasa, temiz kullanılmış otomatik yaris aramaktayım. arama yaparken 1.0, 1.3, 1.4 dizel yarisler karşıma çıkıyor. yokuşları rahat tırmanan ve motor performansı 1.0 motordan iyi olan bir araç istiyorum. yeni 1.0 yarislerin beygir güçleri bir miktar artırılmış. acaba bana yeni kasada, 1.0 otomatik vites yeter mi? yoksa 1.3 yada 1.4 dizel mi alsam diye düşünüyorum. Bir de multimod mu otomatik vites mi sorusuna cevap bulabilir miyim acaba? bu konuda beni yönlendirir ve yardımcı olursanız çok memnun olurum. emeği geçen herkese kolaylıklar ve saygılarımı sunuyorum. ilker toksöz...