0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kemal abi içen yinede içmeye devam edecektir.Burada eminyet kemeri ile ilgili bir çok video ve yazılar ekledik.Ama buna rağmen emniyet kemeri takmamak için uyarı sesini nasıl kesbiliriz gibisinden konular açıldı,yazıldı çizildi.Bu fotoğraflar belki az bir kesime etki edebilir.Ama tiryakiler ve bahanesi çok olan insanlar içmeye devam edeceklerdir.Herkes geç olmadan tez zamanda sigarayı bırakır inşallah.... Ayrıca paylaşım için teşekkürler Kemal abi...
Demek sira buna da geldi...Insallah birakiriz. Ama once bir tane yakayim da Konu icin tesekkurler Kemal Agabey.
tebrik ve teşekkür ederim kemal abi:) çok ama çok önemli bir konuyu dile getirmiş ve bilgi vermiş oldunuz:)12 yaşımda arkadaş vasıtası ile başladıüım o illeti 32 yaşımda bir büyüğümüzün sigara hakkındaki düşüncelerini öğrendiğim gün bıraktım:) halen kullanmıyorum dünşümüyorumda:) şunu net olarak idda ediyorumki ben 20 yıl boyunce ne çay içmişim ne tatlı yemişim hatta yemek bile yememişim:( herşeyin tadını ancak sigarayı bıraktıktan sonra anlamaya başladım:)sigarayı bırkamayı düşünen dostlarımıza daha önce sigarayı çen değil ekmek arası yiyen biri olarak:( )tabi bu tabirdir sadece..) sigarayı bırakmak içni önce kafalarında bitirmeleri gerektiği sonra bir seferde bırakmalarıdır...
Önce karar, sonra teşebbüs, sonra da kafada bitirmek ve bırakmak.