Gönderen Konu: Savaşlarda Türk Askerlerine yardım eden ilahiler  (Okunma sayısı 4471 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür edildi
Savaşlarda Türk Askerlerine yardım eden ilahiler
« : Aralık 10, 2009, 17:02:52 »
1.nci olay

Kıbrıs savaşında f-100 pilotu (bu uçakların lakabı uçan tabuttutur) yakıtnın bitmesine ramak kalmıştır ve ölüm dalışı yapacaktır düşman hatlarına.. bu arada o kadar yuksekte olmasına karşın uçağa yeşil sarıklı biri biner ve ona korkmamasını söyler.Bu arada uçağın yakatı bitmiştir.uçak pilotu ilkinde çok korkmuştur vakat o adama alışmıştır ve hala şaşkındır.bu yeşil sarıklı kişi o sırada pilota o 'ben dediğim zaman bombalarını salmaya başla' dedi.pilotta onun dediğini yaptı. dediği zaman bombaları saldı düşman hatlarına..Bombalar yerlere düştü ki düşman cehpelerinin cehhanelerinden ve en can alıcı noktasından vurdu..ertesi gün rum güçleri
çok zahiyat verdikleri için o bölgeden geri çekildiler..
Daha sonra pilot bu kişinin mezarını ziyarete gitmiştir.

2. olay ise kore savaşında olmuştur..

kore savaşında bir gece çin askerleri türk askerlerinin kaldıklara yeri öğrenmişler ve oraya saldırı yapmayı planlamışlar..
Gece olmuş ve az sayıda türk askerinin olduğu yeri sarmışlar ve tam saldırıya başlacakları zaman beyaz atlı kişilerin uçarak onlara doğru geldiklerini görmüşler ve çin askerleri çok korkmuşlar atlılar yanlarına geldiklerinde kılıçlarını çekip bunlara bağıra bağıra arapça birşeyler söylemişler ama çinliler anlamamışlar çok korkan çinliler bunlara ateş açtıklarını sölüyorlar ama hiç birşey olmadıklarını görünce korkup çığlık atmaya başlayınca türk askerleri binadan çıkıp bunların birçoğunu esir almışlar...çinlilere neden bizi bizi öldürmeye geldiniz ama neden çığlık atıp kendinizi belli ettiniz diye soran türk askerleri şu cvp ı almışlar '' onlar geldi ve bize bağırıp kılıçları çektiler. çok kortuğumuzdan bazı askerler çığlık atıp kaçmaya başladı bazı askerler ise ateş açtı ve onlara hiç bişey olmadı ve herkez kaçmaya başladı bu arada siz bizim çoğumuzu yakaladınız.. çinlilerde türklere sormuşlar onlar bize çok yüksek bir ses ile bağırdılar birşeyler sölediler galiba arapçaydı diyen çinli yüzbaşı bunlar olurken o büyük ölçüde çıkan sesleri duymadınızmı
deyince bizm türkler şok olmuşlar 'biz öyle bir ses duymadık sadece sizin silah ve korku çığlıklarını duyduk demişler..

3.ncü olay

Girne Beşparmak dağlarının üzerinde bu savaştan kalma, Türk Ordusu'nun tankı hâlâ hayretle seyredilmektedir. Dünya savaş tarihinin ibret dolu bir tablosudur bu.
Bu tankı buraya çıkaran, onbaşı Gürler ERDAĞ, Er Abdulkadir KURT, Er Recep Doğan YİĞİT'tir.
Birliğin komutanı, tankın sürücüsü kahraman askere;
- Evladım bu tankı buraya nasıl çıkardın? diye sorunca.
Asker;
- Komutanım, o anda gözlerimin önünde engelsiz dümdüz bir yol göründü. Rumlar kaçıyordu, ateş ede ede buraya öyle çıktım.
Komutan mehmetçiğe emreder.
- Tankı indir.
Er cevap verir.
- O yolu görmeden nasıl indireyim komutanım.

Tank hâlâ o dağın zirvesinde durmaktadır. Dünya durdukça da duracaktır.

ALINTI
98 Corolla 1.6 GLI Special

Düşüncelerle karşılaşınca,zayıflar korkar,aptallar karşı gelir,akıllılar karar verir,ustalar da yönetir.
''Mme Jeanne Roland''

Toyota Club Türkiye

Savaşlarda Türk Askerlerine yardım eden ilahiler
« : Aralık 10, 2009, 17:02:52 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür edildi
Ynt: Savaşlarda Türk Askerlerine yardım eden ilahiler
« Yanıtla #1 : Aralık 10, 2009, 21:29:17 »
Paylaşım için teşekkürler Kemal abi
Denizlerin deryaların benki taşkın delisi
Ehli gönül muhabbetin benki şaşkın delisi
Benki kelamın yolcusu benki aşkın delisi
Beni benden alan almış kula mihnet eylemem

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Aralık 10, 2009, 21:53:48 »
İlginç anektodlar...
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #3 : Aralık 10, 2009, 21:56:20 »
Paylaşım için teşekkürler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #4 : Aralık 10, 2009, 22:59:12 »
güzel paylaşım
C!H@NG!R

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Avensis 1.6 Comfort
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Aralık 10, 2009, 23:10:57 »
Paylaşım için teşekkürler, yaşananlar ilginç.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Aralık 10, 2009, 23:20:29 »
2. olay ise kore savaşında olmuştur..

kore savaşında bir gece çin askerleri türk askerlerinin kaldıklara yeri öğrenmişler ve oraya saldırı yapmayı planlamışlar..
Gece olmuş ve az sayıda türk askerinin olduğu yeri sarmışlar ve tam saldırıya başlacakları zaman beyaz atlı kişilerin uçarak onlara doğru geldiklerini görmüşler ve çin askerleri çok korkmuşlar atlılar yanlarına geldiklerinde kılıçlarını çekip bunlara bağıra bağıra arapça birşeyler söylemişler ama çinliler anlamamışlar çok korkan çinliler bunlara ateş açtıklarını sölüyorlar ama hiç birşey olmadıklarını görünce korkup çığlık atmaya başlayınca türk askerleri binadan çıkıp bunların birçoğunu esir almışlar...çinlilere neden bizi bizi öldürmeye geldiniz ama neden çığlık atıp kendinizi belli ettiniz diye soran türk askerleri şu cvp ı almışlar '' onlar geldi ve bize bağırıp kılıçları çektiler. çok kortuğumuzdan bazı askerler çığlık atıp kaçmaya başladı bazı askerler ise ateş açtı ve onlara hiç bişey olmadı ve herkez kaçmaya başladı bu arada siz bizim çoğumuzu yakaladınız.. çinlilerde türklere sormuşlar onlar bize çok yüksek bir ses ile bağırdılar birşeyler sölediler galiba arapçaydı diyen çinli yüzbaşı bunlar olurken o büyük ölçüde çıkan sesleri duymadınızmı
deyince bizm türkler şok olmuşlar 'biz öyle bir ses duymadık sadece sizin silah ve korku çığlıklarını duyduk demişler..

dedem kora gazisi ondan dinlemiştim bu anektodu..komutandı da tam görevini bilemiyorum şimdi, bir çok hikaye anlatmıştı mesela ağaçlardaki meyveleri hiç yemezmiş yöre halkı zararlı mıymış neydi beslendiği su atık suymuş, bizim türk askerler, dedem dahil, yemişler gayet o meyvelerden amerikalılar yediği zaman ishal olmuşlar ve yeni birlik gelmiş yer değişmiş ishal olanlarla..sadece ishal değil tabi karın ağrısı falan da varmış, dedem gıda zehirlenmesi oldular sanırım demişti..bizdeyse hiç hastalanan yokmuş..
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • Kan Grubu: 0+
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Aralık 10, 2009, 23:49:45 »
ilahi kudret..
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Başka Marka
« Yanıtla #8 : Aralık 11, 2009, 00:22:56 »
Yakıtı biten uçağa binen ihtiyar keşke oradan da yanlışlıkla Kocatepeyi batıran pilotun yanına uğrasaymış.