0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bu yazıyı ilk okuduğumda tedirgin biçimde okurken bayağı da gülmüştüm, şimdi yine gülüyorum... paylaşım için teşekkürler
Paylaşım için teşekkürler.
Not:Bu konuyu başlatırken kesinlikle şu anki hükümete karşı bir düşüncem yoktu. Hala da yok. Bu, bugünün konusu değil, son 70-80 yılın konusudur.
cüneyt abi mesajlarıma bakarsan görürsün..benim laf ettiğim şey zaten direk işin içine siyaset katılarak mevcut hükümete b*k atma olayına verdiğim tepkiydi..gerçekten sinirimi bozuyor bu konu her konuda iyi olsun kötü olsun direk saldırma her konuyu akpye bağlama durumu mevcut..tamam ben de tutup akpci bir zihniyete sahip değilim ama böyle saçma sapan her şeyi de oraya bağlamak sinirimi bozuyor..izmirde bir inşaatta kullanılan demirleri(narlıdere folkart) gösterip bak bak bu hükümet paralarımızı böyle çarçur ediyor bile dedi yaa..bunu bile duydum..GDO senin de dediğin gibi yılların konusu tartışılacaksa o tartışılır tutup da her kıymığı çevirip akpye sokmanın da alemi yok..adamı durduk yerde mağdur göstermiş oluyorsunuz..neyse konu döndü dolaştı bu hale geldi tutup gdo'yu savunmaya başladım
cüneyt beyin başlıkları hep heba oluyor....anlatım çok hoş aslında.....dün akşam sorumlu hekimimizle buna benzer bir konu konuştuk.....babaannesinin eskiden odun ateşinde yaptığı leziz yemekleri şimdi nasıl özlediğinden bahsetti.....gerçekten belki yaşam koşullarının getirisi bu belki kolaya kaçmak ama kendimize verdiğimiz zararın farkında değiliz....
Benim açtığım başlıklara karşı bir provakasyon mu var acaba?
Not: Şimdi merak edenler vardır, ''Bu ne diyo ula?'' diyenler olabilir! Yormayalım onları. TKP:Türkiye Kominist Parti MHP:Milliyetçi Hareket Partisi
akp ye oy verenler direk cennete gidecek, sorgusuz sualsiz(bu dünyada çok çektikleri için)
Ben sokmadım GDO'yu ülkeye. Sen soktun mu Türkay? Sen de ben de sokmadıysak kim soktu?
şükrettim aileme, yaşadığıom yere..bahçede anneannem benim diktiğim çimlerim büyük bir kısmını bozup bahçe yaptı, domates biber patlıcan ve bilimum sebze dikiyor her yıl..annem tornadan çıkmışını değil ezik büzük olan doğal olanı seviyor kullanıyor..babam çok rahat ayırt edebiliyor zencefili, hatmi çiçeğini..ancak şöyle kötü bir durum var..bahçe işi dışındakileri bilmiyorum..ayırt edemem otları, kullanmam..tahin-pekmez sevmem veya kabak tatlısı..
Kabak tatlısının kireçte bekletilerek sertleştirilmişini bi dene, çok beğeneceksinkabak tatlısını bende sevmezdim ama bu dediğim metotla sertleştirlmişini yedim bayıldım vallasanki kabak tatlısı değilde akide şekeri mübarek , hiç denk gelen oldumu
hiç duymadım bile.. ben öyle yumuşak vıcık vıcık haldekini sevmiyorum