0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
cidden kadın ruhunu çözmüş biri yazmış bunu.... yazanın da paylaşanın da eline sağlık....
paylaşım için teşekkürler.ne aşık adammışsın yahu 2 günde hepimizi aşk meleği yaptın be abi
aşkı en güzel anlatan adamdır fuzuli..ve şöyle seslenir:Bende mecnundan füzun aşıklık istidadı var aşıkı sadık benim Mecnunun ancak adı var:):
Paylaşım için teşekkürler Seydi Bey, Atakanın da dediği gibi geldiğiniz andan itibaren o kadar güzel konular açtınız ki, sizi tebrik etmek istiyorum... Paylaşımlarınızın devamını bekliyorum.
Küçük kız neleri sever, nelerden hoşlanır bir düşünün. Küçük kızlar hep beğenilmek, ilgi görmek isterler. Güzel olduklarını duymaya bayılırlar.Kendilerine prensesmiş gibi davranılmasını beklerler. Küçük kızlar hep prenses olmayı hayal ederler. Sürprizlerden hoşlanırlar. Biraz şımartılmak isterler. Sevilmek ve sevildiklerini hep duymak isterler. Iltifata doymaz küçük kızlar. Öyle değil mi?bu kısmı fazlasıyla 7 yıl boyunca yapmış biri olarak ve karşılığında terk edilmiş biri olarak şunu söyliyim ki1. Kimseye hak ettğinden fazla değer vermeyeceksin2. Bu ilgi alakayı sende en az Bayanlar kadar hak ettiğinin bilincinde olacaksın3. O yüzden asla ve asla kendinden çok vermeye başlamayacaksın vermeye başladığın an ipler elinden kopar ki bu ilk 3 ayda belli olur.Özün sözü şudur. Yazı güzel ama tek taraflı yazılmış Birde madalyonun arka yüzü var Ne verirsen onu alırsın Kimse enayi değil Karşılıksız sevgi annelerin evlatlarına beslediği sevgidir. Dikkat edin Babanız bile sizi bi yere kadar sever....Saygılar...
bekarım seydi bey