Gönderen Konu: buyrun burdan yakın!! 5oo tl sibopçuya  (Okunma sayısı 5119 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • fastest 3zzf(t)e in turkey :)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
Ynt: buyrun burdan yakın!! 5oo tl sibopçuya
« Yanıtla #20 : Mayıs 18, 2010, 01:00:16 »
çok garip acaba benzin mi gitmiyor tıkanıklık mı oluyor yoksa ecu da mı sorun var bilemedim şimdi en güzeli servise götürmek lazım tamir ettirmsen bile sorunu onlar bulur kesin olarak
3sgte swaped rolla?awd?

skyrolla01@yahoo.com.tr
ufuk L. yalçın

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Mayıs 18, 2010, 01:00:16 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #21 : Mayıs 18, 2010, 11:14:14 »
aynen öyle en güzeli servise götürmek

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • Kan Grubu: 0+
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Mayıs 18, 2010, 11:23:16 »
Bir usta başka bir ustaya demiş ki: Çok denedik olmuyor, o halde yapılamaz... Bu resmen dedikodu'dur. İnanıp inanmamak size kalmış.

Bunu söyleyen bir ustaya sorunuz, yabancı dilin var mı, ingilizce bir yönergeyi, kullanma kılavuzunu, makaleyi okuyabiliyor musun. İnternette yabancı meslektaşlarınla bu konuyu tartıştın mı?  Toyota sizi her sene toplayıp kurs mu veriyor? Japon motorlarının açılamayacağını veya açılmaması gerektiğini söyleyen bir kaynak gösterebilir misin? (Herhangi bir kılavuz, brifing notu, sempozyum, tebliğ  veya ansiklopedi maddesi) Eğer yoksa sen yazmayı düşünür müsün.. Çünkü bunu kendileri deneyerek buldularsa, bu konuda herhangi bir otomobil dergisinde veya makine mühendisliği ile ilgili bir dergide deneyimlerini yayınlatıp dünyayı aydınlatmaları gerekir.

çok özür dilerim bölüyorum ama ben bu yoruma koptum :lol: :lol: ... üstad yine yapmış yapacağını..... :lol:
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."