0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Geçen depoyu doldurtmaya gittim.Hep aynı yere gittiğimden artık görevliye bir şey dememe bile gerek kalmıyor.Pompayı en yavaşına ayarlıyor, süper benzini depoya sonuna kadar dolduruyor. Aneeee, bir baktım kurşunsuz koymuş.Dedim süper olacaktı?Pardon filan dedi. Fazla bir zararı olacağını düşünmüyorum ama oldu ya tam dolu depo kurşunsuz gittik bir kereye mahsus.Çıkar mı bir sorun?[/quote]AE92 içın TOYAN'la konuştum. Sorun yok dediler. Kurşunsuz için de ayarını yaptılar. Hatta şimdi çekiş vs. bile daha iyi geliyor. Sorun olmayacaktır. Merak etme. Ama serviste ayarını da yaptırt istersen.
AE92 içın TOYAN'la konuştum. Sorun yok dediler. Kurşunsuz için de ayarını yaptılar. Hatta şimdi çekiş vs. bile daha iyi geliyor. Sorun olmayacaktır. Merak etme. Ama serviste ayarını da yaptırt istersen.[/quote]ayar dedikleri de galiba oktan ayarı, motorun üstünde tambur şeklinde bir düğme var, onu sonuna kadar çeviriyorsun oktan ayarın yükseliyor. Normalde 90 oktan için ayarlı geliyor, ve hatırladığım kadarı ile 92'ye kadar yükseltebiliyorsun. Kendin de açıp ayarlaryabilirsin aslında, serviste ekstradan başka ayar yaptıklarını zannetmiyorum.