Gönderen Konu: 2005 MODEL TOYOTA COROLLA LİNEA YA SİS FARI MONTAJI HAKKINDA YARDIM LUTFENNNNNN  (Okunma sayısı 7132 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
COROLLA LINEA 2005 MODEL ARABAM VAR SUAN USTUNDE ORJINALINDE SIS FARI YOK
BENDE GITTIM CIKMACIDAN BENIMKINE UYGUN SIS FARI ALDIM ANCAK TAKTIM YANMIYO ARKADASLARDA USTAYA PARA BAYILMA KOLAY BISEY DEDILER AMA YAPAMIYORUZ ELEKTRIK TESISATI KURULU HERSEY VAR TATIM AMA YANMIYO NEDENI NE OLABILIR USTADA 45 YTL ISTEDI VERMEK ISTEMIYORUM ZATEN BAYA BI PARA BAYILDIM LUTFEN YARDIM EDIN YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM  :-[

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
Hocam kaş yapayım derken göz çıkartırsın.45 tlden kaçarken çok daha fazla hasar verirsin.Bırak elektrikçi yapsın.Herşeyi kendimiz yapsak millet neyden ekmek kazanacak.En iyisi bence böyle yapmanız.
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
Hocam kaş yapayım derken göz çıkartırsın.45 tlden kaçarken çok daha fazla hasar verirsin.Bırak elektrikçi yapsın.Herşeyi kendimiz yapsak millet neyden ekmek kazanacak.En iyisi bence böyle yapmanız.

+1
JA 8668

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
hocam tesısat cekılı hersey var bende parayı havadan kazandıgımdan mı bu kadar ugrasıyorum zannetın paylasım sıtesı oldugundan buradayım ben bılgı paylasımı dıye bısey var bende sansımı denedım burda hem adam sadece takması ıcın ıste dı hat cekmıcek bısey yapmıaycak zaten 200 ytl bayıldım bıde 45 bayılırsam deyme keyfıne ben forumdakı duyarlı ve bılgılı arkadaslardan cevap beklıyorum boyle sacma sapan cevaplar yazmayın lutfen  :kötü:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
Cevabın neresi saçma.Kimse parayı havadan kazanmıyo.Bize zaten gökten yagıyor.Tek siz emek harcıyorsunuz..Ozman tesisatın çekili oldugunu falan çok iyi biliyosun geri kalanınıda sen yap çok biliyosun.Çok para bayıldıysa aldığın yere  montajınıda yaoparsınız diye anlaşacaktın...Forum sayfası diye ben sana şema çıkarıp şöyle mi yap diyecem.Herkes fikrini sunar onada saygı ve edep çerçevesinde cevaplar yazılır.Ama görüyürumki sizde bazı şeyler eksik.Onun içinde cevap şekliniz bu olmuş..siz yazdıklarınıza dikkat edin !!!
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
bilgi paylasımı dıye bısey var ancak sız daha bundan bı haber oldugunuz ıcın sıze dıyecek baska bıseyım yok eger bılgı ıstemeseydım buraya gelmez dırek tamırcıye gıdedım mantıklı olanıda bu fazla uzatmak ıstemıyorum sızın fıkrınız sızde kalsın bılen anlayan arkadaslardan yorum beklıyorum yıne yazıyorum bılen ve anlayan arkadaslardan cevap beklıyorum  >:(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
   Ümit bey öncelikle sizden ilk mesajınızdaki büyük harfleri küçük olanları ile değiştirmenizi rica edeceğim.Sonrada aşağıdaki linkte kendinizi (yaş,şehir,meslek gibi) tanıtırmısınız ?Ayrıca sizden son olarak dilbilgisi kurallarına da riayet etmenizi rica edeceğim
   Gelelim konuya.Tesisat bağlı,hazır dediniz.Peki bu tesisatın araç içindeki kısmı yani anahtarı mevcutmu? Cevabınız evet ise o zaman bağlantıda yada tesisatta bir problem vardır.45 TL istyen usta dışında ki birine gidip sorununuza çözüm bulmaya çalışın.Size buradan kağıt üzerinde anlatmaya çalışan bilgi sahibi birileri olabilir.Sakın banada Tuncay arkadaşımıza dediğiniz gibi havadan kazanmıyorum,paylaşım sitesi gibi şeyler yazmayın sakın.Kimse malum havadan para kazanmıyor..Herkes Sonuçta hırsız bile çalarken bir emek sarf ediyor.Buranın Toyota 7/24 yardım siteside olmadığını bilin.Herkes bilgisi dahilinde birbirine yardımcı olmaya çalışıyor.

http://www.toyotaclubtr.com/tanisma/
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • If it is not Boeing, I am not going... ;)
    • ToyotaClubTr Facebook Sayfası
  • Araç: Prius
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: '10
  • 2 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
  Ümit bey öncelikle sizden ilk mesajınızdaki büyük harfleri küçük olanları ile değiştirmenizi rica edeceğim.Sonrada aşağıdaki linkte kendinizi (yaş,şehir,meslek gibi) tanıtırmısınız ?Ayrıca sizden son olarak dilbilgisi kurallarına da riayet etmenizi rica edeceğim

http://www.toyotaclubtr.com/tanisma/
+1

Ümit burası paylaşım forumu olduğu için insanlar bildiklerini ve istediklerini paylaşır. Yani online destek sitesi olmadığından sadece bizlere yardımcı olmak gibi bir zorunluluğu yok kimsenin...
 Kendinizi tanışma bölümünde tanıtacağınızı ve Forum Kurallarına uyacağınızı düşünerek size şu şekilde yardımcı olabilirim.
 Sis açma-kapama düğmesi mevcut mu elinizde? Sadece sis farlarını yuvalarına takmak yetmez, sonradan takılacak bir anahtar gerek kumanda etmek için...
Toyota Prius 1.8 Premium Hybrid

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
tuncay bey gayet güzel bi cevap vermis.
madem paranız okadar degerli. neden sis farı ile ugrasıp onca para doktunuz.?
eee döktüzü degerli paranızı ozaman bi elektrikciye gidip baglatacaksınız.
burada elektrik tesisatı motor tesisatı hakkında kimse ders vermiyor.
bole saygısızca verilen cevapları gorunce,bişileri silesi geliyor insanın.
2005 corolla 1.6 sol+brc lpg

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
   Zeynal bey profil fotoğrafınız sahibinden.com'dan alınma galiba :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
Benimkide sahibinden comda bir ara ilandayken öyleydi.Adam zaten cevabını alamadım gitmiş bidahada gelmze.Çok degerli zamanını ve parasını burda harcamasın..
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
   Tuncay bak bir üye senin yüzünden gitti.Öyle cevaplar verme bir daha.Malum biz parayı çalışmadan,ATM'den alıyoruz.Nasıl kazanıldığını bilmemiz çok ayıp.Bu konuda kendimizi eğitip geliştirmemiz gerkiyor diye düşünüyorum.Sen ne dersiN?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
Abi ne diyorsan haklısın..Ama  b u tür insanlar forumumuza üye olup sayımız fazla olacagına abi kardeş az oluruz daha iyi.Mesela forumdan bir arkadas benim için istanbul kartal oto sanayisinde parca baktı bunlar güzel şeyler..Hepimizin bi şehirde olması insanların arasında güven olması çok güzel..MArdinden papaz falan istiyosanız hemen göndereyim istemediginiz kadar çok.. -_- -_-
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
evet hocam.aslında benim arabanın birebir aynı sı. cok guzel cekmis sahibi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
manzara filan yani. benim arac daha güzel aslında ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
Zeynel hocam senin arac terra mı sol mü bilmeme ama resimdeki araba en alt modeli olan corolla linea..Yan kapı cıtaları ve aynalar boyasız..
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
MArdinden papaz falan istiyosanız hemen göndereyim istemediginiz kadar çok.. -_- -_-
   Papazımızda olsun İmam'mızda olsun.Bunlar ülkemizin güzellikleri.Kültür mozaik'imiz...Madem teklif var o halde ben bir Papaz,ikide imam rica edeyim (papaz eriği ve imam bayıldı hesabı) :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
benim aracda 2005  linea tuncay bey.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
sol bulamadım alırken.
2 tane buldum malatyada  hasat 100 binin üstünde.
yüksek donanım dan ziyade  temizlik daha önemli benim icin.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
linea ise aynı resimler..Terra veya sol ise aynı degil resimler demek istedim..Ama dediginiz gibi manzara iyi..Tabi aracın temizligi önemli.Sol diye alıp sonradan bir sürü masraf açaçagına terra veya linea olup temiz olsun  masrafsız olsun.Benim içinde aracın önce temiz kullanılması çok önemli.Dışına kontrol etmeden önce döşemelerin temizligine izmarit yanıgı falan varmı diye bakarım.Eger izmarit yanıgı varsa hayatta almam o arabayı..Güvenlik hepsinde aynı zaten..ben alırken 1 yasında ve 29 bindeydi..doktor arkadasımdan aldım sözüne itimat ettim bir yerini göstermedim bile..Özcan abi sen adresini yaz ben papazları kargoyla gönderirim pazartesiye elinde olur..
2011 d4d Corolla