Gönderen Konu: ispark ceza kesebiliyor mu-ş?  (Okunma sayısı 4994 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '08
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
ispark ceza kesebiliyor mu-ş?
« : Aralık 07, 2009, 17:12:46 »
istanbullular için çok enteresan bir uygulama....
geçenlerde bi arkadaşın açtığı isparkın ceza kesme muhabbeti üzerine ve bizzat teyit aldığım "ispark görevlisi ceza kesmez" sözü üzerine söz söylemem derken,isparkın sayfasında ilginç bir link le karşılaştım...

şimdilik bildiğim kadarıyla istanbul için geçerli olan bir kazık... çok pardon uygulama demek istedim :)

http://www.ispark.com.tr/List/

Toyota Club Türkiye

ispark ceza kesebiliyor mu-ş?
« : Aralık 07, 2009, 17:12:46 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 2 kere teşekkür etti
Ynt: ispark ceza kesebiliyor mu-ş?
« Yanıtla #1 : Ocak 07, 2010, 10:55:55 »
bu soygun çetesi silivriye de yerleşti..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • EY ÖZENTİ GENÇLİK! TİTRE VE KENDİNE GEL!
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • 6 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ocak 07, 2010, 11:02:59 »
Ceza demiyelimde şöyle bir şey var siz park ettiniz 2 saat ücreti ödediniz çıkmadınız daha fazla durdunuz veya girdiniz para vermediniz ama orada ispark var ise arkanızdan cihaza durduğunuz süreyi giriyolar ve bu borç hanesine direk ekleniyor daha sonra isparka park etmeye kalktınızmı o ücretde karşınıza direk çıkıyor hayırlı olsun :)
Erdinç AKIN
2002 Toyota Corolla 1.4 vvt-i
B Rh+

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 277 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3 : Ocak 07, 2010, 11:24:34 »
bu soygun çetesi silivriye de yerleşti..

istanbul yetmiyor artık, gerekli alt yapı çalışmalarıyla silivriyide istanbula kattılar zaten(ne alt yapı ama... onun içinde orada ispark lazım dimi  :D

Ceza demiyelimde şöyle bir şey var siz park ettiniz 2 saat ücreti ödediniz çıkmadınız daha fazla durdunuz veya girdiniz para vermediniz ama orada ispark var ise arkanızdan cihaza durduğunuz süreyi giriyolar ve bu borç hanesine direk ekleniyor daha sonra isparka park etmeye kalktınızmı o ücretde karşınıza direk çıkıyor hayırlı olsun :)

erdinç bu işlemi mükerrer olarakda yapabilirlermi yani ispark alanına park etmemiş veya park etmiş zamanında çıkmış kişiye ekstradan yansıtma yapılabiliyormu,bu işte kontrol mekanizması kimdir, isparkcı istediğine kilitleme yapabiliyormu? ki böyle şey varsa isparkcılarla iyi geçinmek gerekecek  :lol:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ocak 07, 2010, 11:36:01 »
benim plakada borç yokmuş çok şükür :) ama denildiği gibi bunlar çete çok defalar kavga ettim bunlarla , TR de yaşıyoruz ne desemki , koyunuzya biz ! ! !

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 277 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Ocak 07, 2010, 11:54:20 »
benim plakada borç yokmuş çok şükür :) ama denildiği gibi bunlar çete çok defalar kavga ettim bunlarla , TR de yaşıyoruz ne desemki , koyunuzya biz ! ! !

şükür bende de öyle ama gelebilir dimi :)  iyisi iyi oluyor-da ara sıra insan görünümlülerle karşılaşınca ne yapacağını şaşırıyor,bazen bu kişilerle konuşmaya çalışmak sabır istiyor :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Ocak 07, 2010, 12:26:52 »
şükür bende de öyle ama gelebilir dimi :)  iyisi iyi oluyor-da ara sıra insan görünümlülerle karşılaşınca ne yapacağını şaşırıyor,

bazen bu kişilerle konuşmaya çalışmak sabır istiyor :)

Muhammet abi işte o bende yok ya :D :D  :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Ocak 07, 2010, 12:39:15 »
vay be ne hale gelmişiz korka korka sorgulama yapıp temiz çıkınca şükrediyoruz...
Allah devletimize belediyelerimize zeval vermesin :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 56000
  • Model Yılı: '11
  • 2 kere teşekkür etti
  • 13 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Ocak 07, 2010, 21:33:14 »
Önüne gelen ceza kesiyor. Zabıta,polis,ispark,jandarma,nüfus ve vergi memurları...........bu kuyruk uzar gider.
Ne diyeyim sonumuz hayrola.

Deli sormuş deliye aşk nedir diye? deli gülmüş deliye ben niye delirdim diye!  ***TOYOTA  Auris 1,33 Comfort  ( 2011 ) ***

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • EY ÖZENTİ GENÇLİK! TİTRE VE KENDİNE GEL!
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • 6 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Ocak 08, 2010, 00:04:40 »
istanbul yetmiyor artık, gerekli alt yapı çalışmalarıyla silivriyide istanbula kattılar zaten(ne alt yapı ama... onun içinde orada ispark lazım dimi  :D

erdinç bu işlemi mükerrer olarakda yapabilirlermi yani ispark alanına park etmemiş veya park etmiş zamanında çıkmış kişiye ekstradan yansıtma yapılabiliyormu,bu işte kontrol mekanizması kimdir, isparkcı istediğine kilitleme yapabiliyormu? ki böyle şey varsa isparkcılarla iyi geçinmek gerekecek  :lol:
isparkta calısan arkadasın dedigine gore plakayı girmeleri yetermis yani gorevi kotuye kullanmanın en basit yolu
Erdinç AKIN
2002 Toyota Corolla 1.4 vvt-i
B Rh+

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • 2 kere teşekkür etti
« Yanıtla #10 : Ocak 08, 2010, 12:44:39 »
ben işparkı aradım ve ne işiniz var silivride dedim....halk istiyor dediler park karmaşası yaşanıyormuş yolda esnaf istemiş gibi bişi sölediler.hemde kamuya aktarılıyormuş o para belediyelere pay veriliyormuş..şimdi akp li belediye slivriyi soydu bizde onu burdan kovduk ama sonraki döneme ödemeleri verdiği için şidiki belediye işçi bile alamıyor.....demekki para kaynaağı olunca onlarda sessiz kalıyor olabilir....
kanuna uygun halk istiyor-muş e  kamuya para da aktarılıyormuş....ee o zaman yaşasın işpark..hemen gideyim bi çay içmeye 0.5 tl ye.. çayı içmek için de 2 tl park parası ödeyeyim..