Gönderen Konu: HTC Touch HD2 nedersiniz?  (Okunma sayısı 3699 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
HTC Touch HD2 nedersiniz?
« : Aralık 07, 2009, 14:53:56 »
Bir süredir yeni nesi bir cep telefonu alma fikrim vardı. Geçen hafta iş yerindeki arkadaşlar iyice kanıma girdiler ve bende biraz araştırma yaptım. Iphone'a karşı bir ön yargım olduğu için direk elemiştim. Samsung Omnia II ile HTC Diamond II ve HTC Touch HD2 arasında tercihimi HTC Touch HD2'den yana kullandım fakat cihaz henüz Türkiye'ye gelmemiş. Bu aralar Amerikanya'dan gelecek olan varsa haberim olsun :)

CPU Processing Speed

1GHz Snapdragon™ processor
Power & Battery1

Battery type: Rechargeable Lithium-ion battery
Capacity: 1230 mAh
Talk time:

* WCDMA: Up to 320 mins
    * GSM: Up to 380 mins

Standby time:

* WCDMA: Up to 390 hours
    * GSM: Up to 490 hours

Video playback Up to 8 hours
Audio playback: Up to 12 hours
Camera

* 5 megapixel color camera
    * Auto focus
    * Dual LED flashlight

Connectors

* 3.5 mm stereo audio jack
    * Standard Micro-USB
      (5-pin micro-USB 2.0)

Sensors

* G-Sensor
    * Proximity sensor
    * Ambient light sensor

Home Screen

Home, People, Messages, Mail, Internet, Calendar, Stocks, Photos & Videos, Music, Weather, Footprints, Twitter, Settings
Social Networking

* Facebook™ integration
    * Sharing photos on Facebook and Twitter
    * Sharing videos on YouTube™
    * HTC Peep™ for twittering

Recommended Windows System Requirements

* Windows XP or Windows Vista®
    * Microsoft® ActiveSync® 4.5 for Windows XP
    * Microsoft® Windows Mobile Device Center 6.1
      for Windows Vista

Display

Type: Capacitive touch screen
Resolution: 480 X 800 WVGA
Operating System

Windows Mobile® 6.5 Professional

Storage

* ROM: 512 MB
    * RAM: 448 MB
    * Expansion slot: microSD™ memory card (SD 2.0 compatible)

Network Bands2

Europe: Network Bands

* HSPA/WCDMA: 900/2100 MHz
    * GSM: 850/900/1800/1900 MHz

Asia Pacific:

* HSPA/WCDMA: 900/2100 MHz
    * GSM: 850/900/1800/1900 MHz

Internet3

* Browser: Opera Mobile™
    * 3G:
      Up to 7.2 Mbps download speed
      Up to 2 Mbps upload speed
    * GPRS: Up to 114 kbps download speed
    * EDGE: Up to 560 kbps download speed
    * Wi-Fi®: IEEE 802.11 b/g

Tethering

* Internet Sharing through USB or Bluetooth
    * Wi-Fi Router

Bluetooth

* Bluetooth® 2.1 with Enhanced Data Rate
    * Supported profiles: A2DP, AVRCP, BIP, BPP, DUN, FTP, GAP, GOEP, HFP, HID, HSP, OPP, PAN, PBAP, SAP, SPP

Multimedia

* Windows Media® Player
    * Albums
    * Pictures & Videos
    * FM Radio
    * Audio supported formats:
      .aac, .amr, .m4a, .mid, .mp3, .mp4, .qcp, .wav, .wma
    * Video supported formats:
      .wmv, .asf, .mp4, .3gp, .3g2, .m4v, .avi

* Internal GPS antenna
    * HTC Footprints™
    * Digital Compass
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Toyota Club Türkiye

HTC Touch HD2 nedersiniz?
« : Aralık 07, 2009, 14:53:56 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
Ynt: HTC Touch HD2 nedersiniz?
« Yanıtla #1 : Aralık 07, 2009, 15:17:44 »
Ali abi ben 5 6 yıldır Pocket PC kullanıcısıyım en son 2 yıl önce HTC P3300 aldım , HTC kalitesi tartışılmaz gerçekten adı üzerinde zaten  High Technology Corporation

Kesinlikle menun kalırsın abi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 119 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Aralık 07, 2009, 15:32:12 »
Açıkcası epey inceledik fakat Türkiye'de henüz olmayan bir cihaz. Yurt dışından getirip satanlar var onlarda çok uçuk fiyatlar yazmışlar. İngiltere'den bir arkadaşa ulaşmaya çalışıyoruz becerip onun aracılığı ile getirebilirsek almak niyetindeyiz bakalım.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • EY ÖZENTİ GENÇLİK! TİTRE VE KENDİNE GEL!
  • Kan Grubu: B+
  • 6 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Aralık 09, 2009, 03:25:02 »
garantisiz cihaz almayı tercih etmeyin bence... şurda yılbaşından sonra stoklarda HD2 acele etmeyin servis güvencesinde kalın bu tarz cihazlarda bir çok arıza tetikleyici olduğundan tamir edilmiyo servis tarafından unutmamak lazım :)

AcilPDA.com - İM Sanal Mağazacılık ve Teknoloji Ürünleri TİC. LTD. ŞTİ.
Address: Sedef Cad. No:2 Ataşehir Residence B Blok K:0 D:93, Ataşehir-Kadıköy, İstanbul 
Tel: 90 216 456 02 60 / Faks: +90 216 456 47 05

buraya bir sor istersen ginede
Erdinç AKIN
2002 Toyota Corolla 1.4 vvt-i
B Rh+

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 119 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Aralık 09, 2009, 09:31:52 »
garantisiz cihaz almayı tercih etmeyin bence... şurda yılbaşından sonra stoklarda HD2 acele etmeyin servis güvencesinde kalın bu tarz cihazlarda bir çok arıza tetikleyici olduğundan tamir edilmiyo servis tarafından unutmamak lazım :)

AcilPDA.com - İM Sanal Mağazacılık ve Teknoloji Ürünleri TİC. LTD. ŞTİ.
Address: Sedef Cad. No:2 Ataşehir Residence B Blok K:0 D:93, Ataşehir-Kadıköy, İstanbul 
Tel: 90 216 456 02 60 / Faks: +90 216 456 47 05

buraya bir sor istersen ginede

Uyarın için teşekkürler Erdinç lakin ben bu telefonun yakın zamanda stoklara gireceğini sanmıyorum. Türkiye'de şuan HTC Touch HD bile bulunmuyorken HD2'nin stoklara girmesi biraz zor görünüyor. Ayrıca Başarı ya da KVK gibi bir servis garantisinde gelmedikten sonra garantinin de çok bir anlamı olmuyor. Hoş KVK içinde durum çok farklı değil ama neyse (basit bir işlem için 15 gün bekletiyorlar). Ayrıca Türkiye'ye giriş fiyatı an az 1800 - 1900 TL olur. Ben şuan alırsam 1250 gibi bir rakama gelecek aradaki fark garantisiz alma riskine değecek kadar fazla diye düşünüyorum. Bundan önce Fotoğraf makinesi, cep telefonu, kamera ve notebook gibi cihazları yurtdışından aldım ve çok şükür bir sorun yaşamadım. Tabiki bu sorun yaşamayacağım anlamına gelmiyor ama tecrübelerim telefonu yurtdışından almamın daha doğru olacağını söylüyor.

İlgin ve verdiğin bilgi için teşekkür ederim. Yazdıklarımı sana karşı cevap olsun diye değil sadece bu konudaki fikirlerim olarak görmende fayda var. Bu forumda da Yanlış Anlama sık yaşanan sorunlardan birisi olduğu için açıklama gereği duydum.

Selamlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '14
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Aralık 09, 2009, 09:43:07 »
HTC Touch Viva kullanıyorum. oldukça memnunum. sadece video çekimi güzel değil. onu da dert etmiyorum. ben 8 GB class 6 micro SD hafıza kartı aldım kullanıyorum.

dediğin telefon benimkine göre çok çok üstün.
2015 vw golf 7 1.4 comfortline (2018- ...)
2014 honda crv 1.6 elegant (2016- ... )
2011 toyota yaris 1.33 terra sporty (2012- 2018), 2011 toyota corolla comfort extra 1.6 d-vvti (2011- 2016), 2004 toyota corolla terra sedan 1.4 vvti (2007-2011)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Aralık 09, 2009, 10:13:34 »
Yaklaşık iki ay sonra Türkiye'de olabilirim bir aksilik olmazsa. Aslında ben de senin istediğin telefona bakmıştım ama dil konusunda biraz problemli bir telefon; hatırladığım kadarıyla sadece 1 lisan destekliyor; doğal olarak burada sadece Çince versiyonu var. Eğer bu sorunu Türkiye'de halledebilirsen, senin için buradan bakabilirim :) Yanlış hatırlamıyorsam 900 ~ 1000 dolar civarında idi

Denizlerin deryaların benki taşkın delisi
Ehli gönül muhabbetin benki şaşkın delisi
Benki kelamın yolcusu benki aşkın delisi
Beni benden alan almış kula mihnet eylemem

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 119 kere teşekkür etti
« Yanıtla #7 : Aralık 09, 2009, 10:44:01 »
Yaklaşık iki ay sonra Türkiye'de olabilirim bir aksilik olmazsa. Aslında ben de senin istediğin telefona bakmıştım ama dil konusunda biraz problemli bir telefon; hatırladığım kadarıyla sadece 1 lisan destekliyor; doğal olarak burada sadece Çince versiyonu var. Eğer bu sorunu Türkiye'de halledebilirsen, senin için buradan bakabilirim :) Yanlış hatırlamıyorsam 900 ~ 1000 dolar civarında idi

Eyvallah Mehmet sağolasın. İngiltere'de bir arkadaş ile görüştük bir aksilik olmazsa 2-3 hafta sonra Türkiye'ye gelmeyi planlıyor. Şimdilik oradan haber bekliyoruz. A planında aksilik çıkarsa senden rica edebilirim. Bu arada Ingilizce versiyonu vardır herhalde orada, ihtiyaç olursa tekrar mutlaka haber veririm sana.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Aralık 09, 2009, 11:07:58 »
ali abi bu işlerde dünyada bir numara olan bir forum var orda cihazı biraz araştır derim, bu forumdaki şahıslar dil paketlerini hazırlayıp forumda paylaşıyorlar , mesela ben kendi cihazımda windows mobile 6.1 proffesional black edition kullanıyorum, bu forumdaki şahıslardan biri hazılamış oldukça başarılı birkaç aydır deniyorum hiçbir sorunu yok, türkçe dil paketinide yükledim :)

yurtdışında adı HTC leo olarakta geçiyormuş bendekide P3300 ama yurtdışında Artemis veya Dopot 800 de deniyor :D

http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?s=d5498e3f2dfe82483848bcfdf27ad769&f=532

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Aralık 09, 2009, 12:05:50 »
Eyvallah Mehmet sağolasın. İngiltere'de bir arkadaş ile görüştük bir aksilik olmazsa 2-3 hafta sonra Türkiye'ye gelmeyi planlıyor. Şimdilik oradan haber bekliyoruz. A planında aksilik çıkarsa senden rica edebilirim. Bu arada Ingilizce versiyonu vardır herhalde orada, ihtiyaç olursa tekrar mutlaka haber veririm sana.

Ben baktığımda sadece Çinceydi diye hatırlıyorum ve sadece 1 lisan vardı. Ama sanırım İngilizcesi de bulunabilir. Yardımcı olabileceğim birşey olursa, elimden geleni yaparım Ali hocam :)
Denizlerin deryaların benki taşkın delisi
Ehli gönül muhabbetin benki şaşkın delisi
Benki kelamın yolcusu benki aşkın delisi
Beni benden alan almış kula mihnet eylemem

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 119 kere teşekkür etti
« Yanıtla #10 : Aralık 09, 2009, 13:56:13 »
Ben baktığımda sadece Çinceydi diye hatırlıyorum ve sadece 1 lisan vardı. Ama sanırım İngilizcesi de bulunabilir. Yardımcı olabileceğim birşey olursa, elimden geleni yaparım Ali hocam :)

Çok teşekkürler Mehmet, olursa mutlaka haber veririm. Selamlar.