0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
abi sen fazla işsiz kalma
Abi senin bir tane daha amfi alman lazım compenant ve ovalleri beslemek için.. O zaman aldığın ses çok çok fazla fark eder..
Harman kardon; bi dene bak bi daha başkasını dinleyebiliyormusun
evdeki ses sistemim harman kardon
Best buyda anfiler 2000 Tl den başlıyor ama çok mükemmel anfiler varama bence sen 700 dolara çok ta ucuz almış sayılmazsınmesela amazon.com da daha ucuzbu arada pioneerleri araban için düşünmüştüm
jamo güzel hoparlörler yapar. kesinlikle memnun kalırsın. bu cihazları alınca bir de ses izolasyonu olan özel bir oda yapmangerek. Alıcan Dvd filmini, oturacaksın koltuğa kapıyı da kapattıp hatun ve çocuk varsa onlarıda başından saldınmı 10 numara olur.
bende 14 yıllık pioneer set var 3 tane arabaya takılıp söküldü en son amcamdan almayı başardım 40 yaşına gelince 2 woofer 2 oval bide class a pioneer amfi var amfiyi satın almak isteyen çok oluyor satarsan mutlaka haberim olsun falan diyenler oluyor çok memnunum pioneer lardan şahsen... kicker kullanan arkadaşım vardı memnundu umarım sende memnun olursun )
valla benimkileri unuttum tam modelini ama 96 da amcam ankaradan alıp mersine getirmişti o zaman kimsede yoktu mersinde sonra bi kaç kişide oldu... mersinde geçen yıl falan çok kişi satın almak istedi ben bide mdf üzerine monte ettim hepsini kabin yok müzik kalitesi çok iyi