0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Eftal Hanım, Servislerden temin edeceğiniz çeki demirinin projesini de servisler size temin ediyor.
Ergün Bey selam,İsmim pek az kullanılıyor olduğu için bazen insanları yanıltabiliyor , cinsiyetim erkek.
selam ,Bu güzel haber . Güzel haber de eminmisiniz diye sorasım geliyor ben mart 2009 ayında derindere zeytinburnunda bunu özellikle sorduğumda elimizde proje yok dediler . dışarı proje çizilecek v.s. dendi. Ben de mart ayının o en yoğun son günlerinde fazla beklemeyi göze almayarak sıfır aracı öyle satın aldım. Yoksa ilk çıkışta çeki demirli alırdım. Neyse şimdi oranın muamelecisine verilmiş vekalet elimde duruyor. Kısmetse bu sene mart nisan aylarında 10.000 bakıma girince bunu da arada yaptırabiliriz artık . Yalnız oradakileri bu hazır proje konusunda nasıl harekete geçireceğiz bakalım. Kartal derindere de işlem yapan muameleciler zeytinburnundan farklı mıdır? Öyleyse kartal'da gelebilirim.Eftal Şen
Eftal Bey aracınıza çeki demiri taktırdınız mı ve taktırdıysanız kullanım açısından memnun musunuz? Bende sizin gibi bir deniz sevdalısıyım, acaba araca bi zorlama yapıyor mu ya da kullanımı nasıl taktırdıysanız tacrübelerinizi paylaşmanızı rica ediyorum. Saygılar.