0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ebaydan 1300 dolara aldığım turbo kitinde ger şey mevcut eksik yok. bilemediğim o kadar para verip birde arabaya uymaması.
Turboyu yaptırdıktan sonra her şey bitmeyecek Fren alıcaksın Amörtisör alıcaksın bunlar içinde bi 5.000 - 6.000 doları gözden çıkarmak gerekir.Bu işlemleri hallettin diyelim araç kaç km sorunsuz gidicek veya hiç sorun çıkarmıcak garantisi yok? GKM Garage a gelince ucunda para var yapar demişsiniz hiç sanmıyorum içeride supra evo sti vs.. arabalar var diyosun corolla ile ilgilenmez sonuçta daha önce corollaya turbo uygulamış mı araba da sıkıntı çıksa adam başım ağrıcak diye düşünecektir zaten paraya tok adam bildiğim 2 tane EVO su var ama maslakta servis paşaoğlu flan işini halledecektir diye düşünüyorum..
Motor ömrünü kısaltmaz mı bu turbo uygulaması?
Yapilabilir, ama dedigim gibi isini bilen bir usta olacak, Gokmen.
Konuyu takip ediyorum yazmiyim diyorum ama dayanamıyorum, Turbo denilen hadise okadar zart diye al tak denilen bi olay değil, birkere seçilecek usta en önemli etken, takılan turbo kiti en kalitelisi bile olsa usta usta olmadıktan sonra zaten o kit bi işe yaramaz, bunun dışında iş sadece turboyu taktırmakla bitmiyorki, başta akla gelenler , titanyum yaylar, subaplar, piston kolları vs değişiklikleride çok önemli ayrıca olay bunlarlada bitmiyor, motorda oluşucak basıncı kaldırıcak civatalar contalar hortumlar herşeyin değişmesi gerekiyor,daha bitmedi devam daha sonra benzin hortumunun kalınlığı turbolu motorun ihtiyacı olan benzini yollamaya yetmiyebilir, benzin hortumunun çapını genişletmek ve benzin pompasınıda bu benzini sağlayabilecek şekilde değiştirlmesi gerekir , bunlara ek olarak yakıt enjektörleride büyütülmelidahasıda var, bir arkadaşımızda bahsetmiş, bunları yaptın herşey iyi hoş diyelim, araban 0 - dan 100'e 4sn çıktı diyelim bunu durdurucak amortisör yay, jant lastik fren ve fren diskleri gerekli arkadaşlar bu işler öyle basit değil,bukadar basit olsa ben çoktan taktırmıştım Turboyu bende sizin gibi zamanında çok araştırdım
dahasıda var, bir arkadaşımızda bahsetmiş, bunları yaptın herşey iyi hoş diyelim, araban 0 - dan 100'e 4sn çıktı diyelim bunu durdurucak amortisör yay, jant lastik fren ve fren diskleri gerekli arkadaşlar bu işler öyle basit değil,
Diğer söylediklerine de katılıyorum ama bu son paragraf olaya nokta koymaya yeter bence.