Gönderen Konu: Windows XP Sorunu  (Okunma sayısı 2396 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2908 kere teşekkür etti
  • 3274 kere teşekkür edildi
Windows XP Sorunu
« : Aralık 03, 2009, 15:59:50 »
  Selam.
 En son kullandığım (bir programı kaldırmak için) Revo Uninstaller ardından, gerek Yardım Destek bölümü, gerek Bilgisayarım ve sürücüler bölümü açılmıyor. Hatta AVirüs programı bile çalışmıyor. XP Cd.'m ise şu an yanımda değil. Bu duruma çözüm için ne yapmamı önerirsiniz? Tabi formatta kesinlikle son düşüncem.
 Gerekirse daha detay da sorabilirsiniz.
 Şimdiden ilgilenenlere teşekkür ederim, yardımı dokunana daha çok tabi. :)

Toyota Club Türkiye

Windows XP Sorunu
« : Aralık 03, 2009, 15:59:50 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • "Bilgi Paylaşıldıkça Artar"
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 60000
  • Model Yılı: '14
  • 136 kere teşekkür etti
  • 434 kere teşekkür edildi
Ynt: Windows XP Sorunu
« Yanıtla #1 : Aralık 03, 2009, 16:02:43 »
Hakan sistem geri yüklemeyi denedin mi ?
1998 Toyota Corolla 1.3 XL StationWagon 12V 2007-2020
2014 Nissan Qashqai 1.2 DıG-T   2020 -

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #2 : Aralık 03, 2009, 16:09:57 »
  Oraya girmiyor. Başlattan Yardım desteği tıkladığımda işlem yapmıyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Hilux
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 184000
  • Model Yılı: '13
  • 32 kere teşekkür etti
  • 59 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Aralık 03, 2009, 16:15:28 »
herhangi bi sarı dosya? masaüstü kısayolundan hedef bul vs? dosyalama sistemine ulaşılamıyor mu hiç bir şekilde?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #4 : Aralık 03, 2009, 16:17:07 »
  Şu an Hedef Bul'u açtı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #5 : Aralık 03, 2009, 16:19:01 »
  Oradan C: nin içine girdim. Sistem geri yüklemeye nasıl girebilirim oradan?

IE 'de açılmıyor bu arada.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • henüz toyota kullanmıyorum ama sevdim buraları..
  • Kan Grubu: B-
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Aralık 03, 2009, 16:19:47 »
Benzer bir sorunla bugün bende bir arkadaşın bilgisayarında karşılaştım. helpctx dosyası bulunamıyor diye bir hata veriyor yardım açmaya çalıştığımda ve arkadaşın bilgisayarı kafasına göre fotoğrafları siliyormuş bir virüs mü acaba buna yol açan
2001 vtec Civic-2000 vvt-i Corolla- 97 Efsane Kasa Gli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Araç: Corolla
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Aralık 03, 2009, 16:23:01 »
hakan abi bilgisayara reset at ondan sonra açılırken F8 tuşuna bas karşına ön yükleme sayfası gelecek ordan güvenli kipte aç ondan sonra sistem geri yüklemeye ulaşabilirsin..
bir de ctrl+alt+del kombinasyonunu kullanarak görev yöneticisini aç abi ordan çalıştır konumuna ulaş ondan sonra msconfig yaz oraya sistem yapılandırması gelecek karşına abi, ordan başlatma sekmesine tıkla, tanımadığın zararlı olduğunu düşündüğün programın yanındaki tiki kaldır abi..bir daha başlat sonra bilgisayarı..

bu iki yöntem inşallah işine yarar abi
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #8 : Aralık 03, 2009, 16:25:51 »
  Şimdi deniyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #9 : Aralık 03, 2009, 16:37:21 »
hakan abi bir de internet exlorer  açılmazsa yine görev yöneticisinin çalıştır konumundan iexplore yazarsan açılır sanırım
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Toyota Aşkına
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: 0+
  • 31 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Aralık 03, 2009, 17:09:40 »
bilgisayarımı açıp oradan f1 yaparsan da oradanda geri yükleme yapabilirsin
Toyota tmorrow

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • ﺖ ﻯ ﺕ
« Yanıtla #11 : Aralık 03, 2009, 17:20:09 »
Hakan Bey bilgisayarınıza baya bi virüs bulaşmış anlaşılan..Google da "kill amvo download" yazın.küçük bir script var.(7 KB) bu scripti  çalıştırıp harddisk bölümlerine giriş yapabilmeniz gerekir.eğer olmazsa format atmanız iyi olacaktır.Çünkü birbirinden farklı virüsler bulaşmış haberiniz olsun..(Bilgisayar Öğretmeni Ferda AZER)
Müslüman müslümanın kardeşidir. Ona zulmetmez, onu düşmanına teslim etmez. Kim kardeşinin bir ihtiyacını giderirse Allah da onun bir ihtiyacını giderir. Kim müslümanı bir sıkıntıdan kurtarırsa, bu sebeple Allah da onu kıyamet günü sıkıntılarının birinden kurtarır.Kim bir müslümanın kusurunu örterse, Allah da kıyamet günü onun bir kusurunu örter.(Hadis-i Şerif)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #12 : Aralık 03, 2009, 17:24:53 »
  Bilgisayarım, IE, Yardım destek falan hiç biri açılmıyordu ve sebebini buldum sanırım. EN son AVirüs güncellemesi sonrası C: de bazı Trojanlar buldu ve bende direk sil demiştim. (geri alma sonrası aynı uyarı geldi ama silmedim). Sağolasınız, sizin sayenizde geri yüklemeyi başardım ve şu an sistemin herşeyi çalışıyor. Tek tek aklıma gelenleri denedim ve hepsini açtı. Fire Fox daha önce açılırken şimdi açılmamaya başlamıştı, onuda silip baştan kurdum düzeldi.
 Alper, yanlış uyarıda olabilir Avirüs'ün. Bir denetlemek lazım.
 Herkese benden Kokoreç. :) ve  :alkis:
 Teşekkürler Osman, Doğan, Alper Türkay, İsmail, Ferda.

Ferda (beyi kaldırabiliriz sanırım), Şu an için sistem düzeldi, aslında gerek A Squared, gerek gerek Spyware Terminator, gerek Avast(tam sürüm), gerek ise bazı yazılımlar için Ad aware kullanıyorum. İndirdiğim bir müziği vs. de taratmadan asla açmam ve belli zamanlarda tarama yaptırırım. Bakalım yine yardım gerekirse şimdiden teşekkürler, bilgileriniz kesinlikle faydalı olacaktır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #13 : Aralık 03, 2009, 17:29:15 »
  Aklıma gelmişken yararlı olabilecek bir soruyuda sorayım izninizle;
 Doğal olarak C ve D şeklinde iki sürücü kullanıyorum ve sistem dosyalarını C: de bulunduruyorum Acaba bunun yedeğini alabileceğimiz ve bu gibi sorunlar, durumlar ile karşılaşınca oradan kurabileceğimiz bir sistem, progam ve yol varmıdır?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • ﺖ ﻯ ﺕ
« Yanıtla #14 : Aralık 03, 2009, 17:33:41 »
C sürücüsünün komple yedeğini(imajını) D bölümüne alabilirsiniz.Herhangi bir sorun olursa tekrar geri yükleyebiliyorsunuz.Örnek bir program ismi vereyim:Acronis True Image
Müslüman müslümanın kardeşidir. Ona zulmetmez, onu düşmanına teslim etmez. Kim kardeşinin bir ihtiyacını giderirse Allah da onun bir ihtiyacını giderir. Kim müslümanı bir sıkıntıdan kurtarırsa, bu sebeple Allah da onu kıyamet günü sıkıntılarının birinden kurtarır.Kim bir müslümanın kusurunu örterse, Allah da kıyamet günü onun bir kusurunu örter.(Hadis-i Şerif)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #15 : Aralık 03, 2009, 17:35:54 »
  Tahmini olarak D: 'de ne kadar yer tutar bu image?
 Birde bu yazılımın Demo olması, image aldıktan sonra problem olur mu, yoksa bu programla işimiz sadece image alana kadar mı? Tekrar kurmada gerekmiyor mu?

Biraz çok soru sordum ama kusura bakmayı lütfen.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • ﺖ ﻯ ﺕ
« Yanıtla #16 : Aralık 03, 2009, 17:37:05 »
C ye yüklediğiniz programlara göre değişir.Ama ortalama olarak söyleyeyim 5 GB yer kaplar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Volkswagen.Aus liebe zum automobil
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #17 : Aralık 04, 2009, 18:46:40 »
çok geçmiş olsun hakan abi tasviyem xp kurmadan diretk 7 geçmeni tavisye ederim
Lord of the Passat :)
1999 Passat 1.8 20v Comfortline

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • ﺖ ﻯ ﺕ
« Yanıtla #18 : Aralık 04, 2009, 20:21:07 »
win 7 nin diğer programlarla uyumluluğunu test ettiniz mi?hızlı açılıp kapanması aldatmasın insanları..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #19 : Aralık 04, 2009, 20:51:40 »
win 7 nin diğer programlarla uyumluluğunu test ettiniz mi?hızlı açılıp kapanması aldatmasın insanları..
ben hiç bir sorun yaşamıyorum tek bir programla bile? sizin bilidiğiniz yaşanan sorun var mı?