0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kardeşim helikopterle "uçak" resimleri güzelmiş
Aracınında resmini koyacaksan helikopter 2.plana düşer bilgin olsun... hayırlı olsun mesut,güle güle uçurursun helini
Hayırlı olsun Mesut, Muhammet abiye katılıyorum helikopter 2.planda kalıyor ama güzel bir ikili olmuş
ikisi de harika gözüküyor zevkle uçurun Musut Abi.
Ya var ya harca borca sokacaksın hanımdan fırça attıracaksın habersiz gidip alıcam bi tane zor tutuyorum kendimi sonra karışmam bak mesut haberin olsun Sonra çocukmusun diyor hanım dalga geçiyor valla
+1Aynen
Uçağ'ım güzeldir kardeşim saolasın sendede var aynı uçaktan ama biraz sahibinden ilgi alaka bekliyor ne diyim başka
Emre saolasın kardeşim bebiş nasıl sağlık sorunları başlamamıştır inşallah bu zamanlarda biraz sıkı tut işi derim herkesi yanına sokmayın bence, Bende bugün nikah işlemlerini hallettim ocak ayının 2. yada 3. haftası nikahım var Müsait olan TCT üyelerinide davet edicem inşallah
Paylasim icin tesekkurler Mesut, insallah bir gun helikopter de alirsin
para toparlamaya çalışıyorum kardeşim başlıycam bende.bu arada nikaha bişey kalmamış hayırlısı olsun.geçen gün senin drift videonu seyrettim (video eski ama ben yeni gördüm) acayip hoşuma gitti. helikopter ayrı bi olay zaten
Teşekkür ederim kardeşim, Allah'a şükür gaz harici bir problemimiz yok. Onun için de bol bol arabayla tura çıkıyoruz doktor amcasının tavsiyesiyle Hatta az önce sahilden Maltepe yapıp geldik, arabadan iner inmez cırlamaya başladı yine Ben bir şey değil de, annesini delirtecek bu gidişle minik GAZMAN...Allah bir keder vermezse nikahına katılırız inşallah, hem bizim ufaklıkta o zamana kadar 3 aylık falan olur. Mesut Amcasının düğününde kız bile tavlar
Mesut resimler güzel olmuş. Senin arabada iyi pozlar veriyormuş.
Ben uçan değilde 4 çeker bigfoot tarzı istiyorum
Hayırlı olsun Mesut abi Sen uçur bizde bakalım