0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Belki misafir marka seçeneğide olur
Yok canım artık. N'aptın Özcan abi? Toyota forumu burası yaaa...
Açılsın valla:))))))))Şapkam da eskimeye başladı:)))))))))))
Mazur görün ama ikinci meydan muharebesi nedir acaba
http://www.toyotaclubtr.com/toyota-guzellik-yarismasi/ceyhun bu linkden geçmiştekine bakabilirsin
Dert ettiğin şeye bak Ergün.Mesut geldiyse o zaman üretim kodlu sınıf açılır.En iyi-AE101-E12-AE92 gibi mesela....O zaman bende Hazım'ın arabası yerine senin arabaya oy veririm.Örnek olarak...Arazinin birincisi yine belli E segmentinde birinci belli.En büyük çekişme 93-98 ve 02-07 arası Corolla'larda geçecektir.Bakalım Murat Küden nasıl yapar.Merakla bekliyorum.Belki misafir marka seçeneğide olur
Himmm. Bu konuda yönetici arkadaslarla bir konusalim. Aklimda ilginc fikirler var.
--------------------------------------------------------------------------------Alıntı sahibi: Murat Küden üzerinde Bugün 11:52:04 Himmm. Bu konuda yönetici arkadaslarla bir konusalim. Aklimda ilginc fikirler var.Alıntı sahibi: ÖZCAN MUSAOĞLU üzerinde Dün 16:37:54 Belki misafir marka seçeneğide olur Murat bey bunun gibimi mesela
öyle olursa bende misafir kontenjanından katılırım
kendime biraz şans veriyordum ama Mesut hocamda TCT ailesine katıldıktan sonra gene hayallerim suya düştü... Ama elbette ki önemli olan dostluk kazansın, hak eden kazansın...
Ergün kardeşim bu Mesut Benmiyim yoksa dediğin gibi önemli olan maksat dostluğun burda paylaşılması ve birlikte keyifli vakit geçirmemiz istersen yarışmaya bile katılmam
Özcan Abiye katılıyorum, farklı kategoriler açılırsa daha güzel olabilir. Corolla Avensis Corona gibi......-AE101 -E12 -AE92 .......