Gönderen Konu: İstanbul'da aralık ayında halı saha organizasyonu  (Okunma sayısı 19524 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
Ynt: İstanbul'da aralık ayında halı saha organizasyonu
« Yanıtla #140 : Aralık 17, 2009, 18:47:44 »
Benimle bir arkadaş daha gelecek. Kaldı bir eksik kaleci.

1- Aydın ER
2-Dağhan BAŞTUĞ
3-Onur (Kaleci)(Dağhan)
4-Ekin Takmaz(Dağhan)
5-Hakan ÖZTÜRK
6-Doğan KELEŞ
7-Emre OZAN
8-Hikmetcan ÇELİK
9-Demir Babalı (Eski üyelerimizden)
10-Barış Aykan
11-İlker SAVAŞ (Hakan Öztürk'ün arkadaşı)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #140 : Aralık 17, 2009, 18:47:44 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Corolla 1.4 D4D Comfort
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #141 : Aralık 17, 2009, 23:51:10 »
Sonunda bir organizasyon başarıyla gerçekleştirilme yolunda.  :foto: Hemde Şehitlik buluşmasıyla beraber ; :alkis:
Amatörler ekipmanları için endişelenir, profesyoneller para için endişelenir, ustalar ışık hangi açıdan geliyor diye endişelenir.
http://www.resimupload.com/ds913095222_dscf0904.html

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Site Başçavuşu
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #142 : Aralık 18, 2009, 04:46:13 »
Kaleci yarın (yani bugün) belli olacak...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #143 : Aralık 18, 2009, 08:10:43 »
  Menajer mi sorun çıkarıyor Dağhan? :)

Bu arada Cumartesi Allah kısmet ederse bir Kaleciyi'de ziyaret edeceğiz.  :kanka:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #144 : Aralık 18, 2009, 18:34:25 »
  Fotoğraf kim çekecek maçta?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #145 : Aralık 18, 2009, 18:59:33 »
abiler sizden çok çok çok özür dilerim ama yarın akşamki maça gelemiyeceğim... anneannem rahatsızlanmış iskenderun da hastaneye kaldırmışlar yaşı baya büyük olduğu için sorun yaşıyor her ay hastaneye kaldırmak zorunda kalıyoruz yaşı 85 i geçti bile söylemeye dilim varmıyor ama her an kaybedebiliriz diye düşünüyoruz... yarın akşam 23:50 uçağında yer bulabildim gece adanaya inecem ordanda iskenderuna geçecem... gerçekten çok istiyordum maç yapmayı sizlerle tanışmayı ama ne yapıp edip gündüz ki geziye geleceğim ama nolur akşam ki maç için anlayış gösterin gerçekten özür dilerim maçı ayarlamak için emek verenlerden de ayrı bi özür dilerim :( :wacko:
hesap iptal :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Hilux
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 184000
  • Model Yılı: '13
  • 32 kere teşekkür etti
  • 59 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #146 : Aralık 18, 2009, 21:06:45 »
beyler bayanlar merdivenden kayanlar foruma uğramanın ötesinde eve de uğrayamadım 3 gündür
yakın bir akraba kalp krizi, stent, beyinde sorunlar vs sebepleriyle 2 günde 4 hastane ve görüntüleme merkezleri gezdi
o koşturmadan şimdi çıktım. hemen forumdayım, maç organizasyonun teklif eden kişi olarak 2 elim kanda durumuna kadar zorlayacaktım zaten keza bir sıkıntı yok yarın geliyorum maça.

ancaak bu hastahane sorunsalları bana şöyle bir sorun olarak geri döndü. araç hastane transfer vs. kullanıldığından araçla gelmem mümkün değil yarın gün içinde motorsporları kısmında bahsettiğim burhan felekteki gözetmen terfi sınavlarında olacağım sabah 9 akşam 6 arası
dağhan sahaya geçiş konusunda toplu taşıma yönlendirme ya da senin aracın müsaitse seninle ya da buluşma noktası varsa münasip bir zamanda oraya geleyim. zaman itibarı ile acele cevap

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Site Başçavuşu
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #147 : Aralık 18, 2009, 21:33:57 »
1- Aydın ER
2-Dağhan BAŞTUĞ
3-Onur (Kaleci)(Dağhan)
4-Ekin Takmaz(Dağhan)
5-Hakan ÖZTÜRK
6-Doğan KELEŞ
7-Emre OZAN
8-Sertan (Dağhan)
9-Demir Babalı (Eski üyelerimizden)
10-Barış Aykan
11-İlker SAVAŞ (Hakan Öztürk'ün arkadaşı)
12-Kaleci(Ekin'in arkadaşı)

Takımlar tamamdır bu durumda :)
Hikmetcan durumuna üzüldüm, böyle şeyler herkesin başına gelebilir... Zaten 2 arkadaşımı yedekte bekletiyordum her duruma karşı... Doğanla da durumu sohbet programlarından hallediyoruz... Geri kalanlar tamam mıdır?
Bir terslik durumunda ............'den bana ulaşın... Kişi başı 10 lira saha...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 32 kere teşekkür etti
« Yanıtla #148 : Aralık 18, 2009, 22:34:26 »
madaratörün hallediyoruz dediğine aldanmayın makam aracı doluymuş.
yarın için aracım müsait şurdan geçiyorum burdan gidiyoruz diyen varsa münasip yerden beraber gidelim
160 yıllık anadolu yakalı olarak o tarafa geçmem sorun değil tabiatıyla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #149 : Aralık 18, 2009, 22:39:32 »
çok sağol dağhan abi teşekkür ederim yarın öğlen mutlaka sizlerle tanışacağım ama...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #150 : Aralık 19, 2009, 08:32:07 »
  Çok geçmiş olsun Hikmetcan. Umarım herşey iyi olur.

Karşı tarafa (Anadolu Yakası'na) o saatte araçla geçmek bence sorun olur. Zaten bizde (Emre ve Ben) öğlen diğer organizasyonu gerçekleştireceğiz (bakalım başka gelen olacak mı  ;) ). Oradan da Vapurla karşıya geçmek en mantıklısı, zaten Kadıköyden Dağhan tarif eder sahayı.

Diğer kalecininde olması iyi olmuş.

Takımlar (uygunsa herkese)
por
 Toyotaclub İdman Yurdu.                                                                   Vik Vik Spor
*Onur (kaleci)                                                                               *Dağhan
*Emre                                                                                          *Kaleci (Ekin'in arkadaşı)
*Doğan                                                                                        *Ekin
*Hakan                                                                                        *Aydın
*Barış                                                                                          *Sertan            
*İlker                                                                                           *Demir

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • www.gencts.com
« Yanıtla #151 : Aralık 19, 2009, 09:14:50 »
herkese merhaba saolsun canım dağhan arkadaşım sayesinde organizasyonlardan haberim oluyor bende bu akşam maçta olucam görüşmek üzere :D
Parola 61
Türk'lüğünden şeref duyan Sevdamın özü Özgürce dolaştığım sokaklarda aldığım her soluğun verdiği rahatlıktan iba

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #152 : Aralık 19, 2009, 10:16:00 »
Arkadaşlar bende GS-GB maçına gidicem büyük bir ihtimalle saatleride uymadığı için elimde olmayan sebeblerden dolayı maça gelemiycem sanırım :(
E.Kapı şehitliğinde buluşuruz :)
Amatörler ekipmanları için endişelenir, profesyoneller para için endişelenir, ustalar ışık hangi açıdan geliyor diye endişelenir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #153 : Aralık 19, 2009, 12:29:21 »
  Çok geçmiş olsun Hikmetcan. Umarım herşey iyi olur.

Karşı tarafa (Anadolu Yakası'na) o saatte araçla geçmek bence sorun olur. Zaten bizde (Emre ve Ben) öğlen diğer organizasyonu gerçekleştireceğiz (bakalım başka gelen olacak mı  ;) ). Oradan da Vapurla karşıya geçmek en mantıklısı, zaten Kadıköyden Dağhan tarif eder sahayı.

Diğer kalecininde olması iyi olmuş.

Takımlar (uygunsa herkese)
por
 Toyotaclub İdman Yurdu.                                                                   Vik Vik Spor
*Onur (kaleci)                                                                               *Dağhan
*Emre                                                                                          *Kaleci (Ekin'in arkadaşı)
*Doğan                                                                                        *Ekin
*Hakan                                                                                        *Aydın
*Barış                                                                                          *Sertan             
*İlker                                                                                           *Demir
  hakan abi çok teşekkür ederim...  bende o toyotaklab idmanyurdu nda olmayı çok isterdim ama ne yazık ki olmadı... ama edirnekapıya geleceğim sırf sizin için maçı telefi ediyim dedim :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #154 : Aralık 19, 2009, 13:02:36 »
  Benim tel: 0506 5834593
 15:00 suları Historia'dan (Vatan Caddesi) hareket ederiz.

Seninki iyi olsunda, böyle şeyler mazeret değil, elbetkide böyle bir durum önemli Hikmet.

Aydın, birşey söylemiyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 32 kere teşekkür etti
« Yanıtla #155 : Aralık 19, 2009, 22:56:43 »
Arkadaşlar maçımızı alnımızın akıyla gerçekleştirdik.
Takımlar şu şekildeydi
Toyota club idman yurdu; ekinin arkadaşı kalecimiz, hakan abi, ben, ilker, demir
Vik vik spor ; onur, emre, dağhan, barış, ekin

Maç şöyle gelişti madaratör ve ekibi maça hızlı başladı yelekleri biz giydik yani maalesef, biz 1 2 atarken durum bir ara 7-2 yi kadar gördü mağluptuk.sonra 8-3'ü gören skorbordumuzu alnımızın akıyla 8-8'e getirdik ve devre oldu. 2.yarı pili biten madaratör bir ara beni ekarte etmek için kafama doğru okkalı bir şut salladı yıkamadı beni ve ardından hakan abiye yaptığım küçük tehditler ile hakan abiden 1 2 güzel gol seyrettik ve kıpırdana kıpırdana maçı 14-12 ya da 15-12 kazandık

Madaratörümüz dağhan maçtan sonra kendisinin gündüz de maçı olduğunu yorgun olduğunu söyleyererek durumu toparlamaya çalışsa da maçı kazanan biz olduk. resim video çekildi en yakın zamanda eklenecektir umarım

Maçı saydığınız üzere 10 lişi gerçekleştirdik. Tasarlanan takımlara göre 12 kişi olmalıydık maçın konusunda çok aktif olup yarı yolda değil son günde bizi yalnız bırakarak zor duruma düşüren arkadaşlara  !!! !!!
Edirnekapı organizasyonu da 3 kişi gerçekleştirilmiş akşam uçağı olup o organizasyonu yalnız bırakmayan hikmetcan kardeşime  :alkis:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #156 : Aralık 19, 2009, 23:36:20 »
Dağhan yine mi madara oldu yahu :D

Tebrikler Doğan :alkis:
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #157 : Aralık 19, 2009, 23:39:03 »
 :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis:
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #158 : Aralık 20, 2009, 00:05:11 »
Arkadaşlar herkesten özür diliyorum gerçekten orada olmak isterdim.Kim ne derse desin bazı şeylerin cevabını veremezsiniz işte bende bu durumun cevabını veremiyorum ne deseniz haklısınız :( Hakan abi bende bişey söyleyemiyorum.Bu gidişle ''En çok buluşmaya çalışan ama bunu hiç gerçekleştiremeyen''e çıkacak adım.

Bu arada; E.kapı buluşmasına gittim 15:30 a kadar bekledim gelen olmadı hatta şehitliğe gelen bir Toyotalı çocuğun yanına giderek elini sıktım,Buluşmaya mı geldin diye sordum oda yooo oo mezarlığa deyince dumur oldum.Herkesten tekrar özür dileyerek sözlerime burada son verirken sevgi ve saygılarımı sunarım.  :-[ :-[ :-[

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #159 : Aralık 20, 2009, 00:09:58 »
10 kişide zor olmuştur..Adam eksik olunca alan fazla çabuk yorulursun orndan skor bukadar fazla..Ama tbr ediyorum arkadaşlar.Güzel olur bu şekide buluşmalar.İstanbul gibi yerdede 10 kişiyi zorla topluyorsanız diyecek bişeyim yok
2011 d4d Corolla