0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
99 corolla kitapcığıma baktığımda ışığın sürekli yanması fren sitemindeki arızanın işareti olarak belirtilmiş. Fren sitemini gözden geçirin. hidroliklere baktırın.
Hemen korkma luganocuğum sadece hidrolik seviyende azalma var ondan oluyor,hidroliğe ekleme yap bişeycik kalmaz Nereden mi biliyorum, benim XE de de aynısı olmuştu tarih öncesinde
Sağolasın şekerim sorun yağ olsun yeterki yağa boğarım ben onu
Aman ha, sakın fazla da yağlama Senin iyiliğin için dedim, sonra sonun hesapsız kasap gibi olur mazallah Şaka bir yana, benimkinde de birebir aynı problem vardı 100 ml hidrolikle hallolmuştu, kafanı takıp üzülecek bir şey değil... Ama sen yine de fren merkezlerini,hortumlarını bir kontrol ettir her ihtimale karşı. Kaçak maçak varsa, Allah korusun...
balataların durumu nasıl? balatalar bittiği için yağ seviyesi azalmışsa ve lamba onun için yanıp sönüyorsa boşuna yağa para verme, versen de balata değiştiğin zaman o yağ boşa gidecek
Ahmet'im sorun Emre abinin de söylediği gibi fren hidrolik seviyesinin azalmasından kaynaklanıyordur. Araç sallandıkça hidrolik sensöre temas etmediğinden lambayı yakar. Ayrıca 1.3'ler AE101 diye geçmiyor, doğru. Sadece 1.6 motorlu araçların model kodu AE serisi ile başlar. Mesela senin ki EE100, Benim ki EE111, 1.6'sı AE111... Nitekim 90-92 Modeller de böyle... 1.3'leri EE90, 1.6'ları AE92 oluyor...
Teşekkürler ilgin için Helalinden
NOT: 1.3ler ae101 diye geçmiyor dediler en son servisi görüşmemde... Bu konuda özellikle Ergün senden yorum açıklama bekliyorum
Ahmet seninkine üvey evlat muamelesi yapıyorlar desene Şimdi bu işş benim bildiğim kadarıyla şundan yanaklanıyor, el freni müşürü var, bu el freninin olduğu konsolun içinde. Dudak gibi olan o plastiği aralarsan görürsün. Büyük bir ihtimal onda sıkıntı vardırç Söker, tinerler yağlar takarsın misler gibi çalışır
Murat bey konunun açıldığı tarihe bi bakarmısınız Kasım 2009 biz Nisan 2010 dayız
Ümit be sendemi be kardeşim
konu fena hortlamış, ama en ilginci o kadar yorumdan sonra ümit kardeşin el freni müşürü yorumu olmuş. ha eğer sorun yağ seviyesi olmasaydı benimde aklıma orası gelirdi...
Yuuuhhuhh ohaaaaaa çüşşşşşş diyorum ve kendimi kocaman YUHAAAAALIYORUMMM Abi nasıl düştüm ben bu oyuna yaaa, ALLAH'ım ya RAB'bim budamı gelicekti başıma Benim gibi dikkatli bir üyenin bunu yapması hiç beklenmezdi ama dimi Eee ne demişler GÜLME KOMŞUNA GELİR BAŞINA, bu hort konuları özellikle takip eder, birisi konuyu yenilemişse, HORT yazar giderdim... Ahhh eşek kafam ahhh