0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ya ben yay kestirmenin bu kadar zararlı olduğunu bilmiyodum , eibach 3 cm spor yaylarım vardı ama arka öne göre daha yukarıda diye arka yayları kestirdim ,yay taktırmama rağmen araç hiç alçalmamış gibiydi , moralim bozuldu benimde arka tarafı önle eşitledim , ben komfor açısından herhangi bi değişiklik hissetmedim ama dediğiniz gibi 6 ay sora iskeleti çıkıyosa arabanın 4 ay sora bnm arabanın iskeleti çıkar heralde eğer sadece arka yaylar satılıyosa arka yaylardan 3,5 veya 4 cm alıp taktırsam eibach bulamazsam markasıda farklı olsa bi sorun olur mu acaba?
selam arkadaşlar benim araba toyota corolla hb made in japan..kktc de yaşıyorum sağ direksiyon arabam febrika çıkışlı herşeyi spor yay marşpiyerler vs vs üzerinde 205/40/17 jant var ama lastikle çamurluk arası 3 parmak açık bunu nasıl kapatabilirim.. birde benim yaylar kaç mm bi tahmini olan varmı??
Tamamiyle yanlış bir tespit,En güzeli standart araçlar için Coilover asla olamaz, çünkü hem çok maliyetli hemde oldukça sertler kasanın birçok yeri ses yapabilir,kirmızı ile işaretlediğim yay kestirme kısmı ise tamamen azraille yapılan bir anlaşma, gel benim ruhumu bu arabanın içinden al demekten başka bişi değil, ayrıca arabanın sağından solundan ses gelmeyi bırakın amortisörler ölüyor , yol tutuşu hiç kalmıyor, ve en kötüsüde araba seke seke hoplaya zıplaya ilerliyor.En Performanslısıda alsa Spor yay değildir, spor yaylara coilover ile birlikte uygulanırsa en performanslı denebilir, bu cümlenizide Fiyat performans olarak en uygunu spor yaydır desek daha doğru olur bence
sana bi ara yayların resimlerini ve markasını gönderirimde kapak olur bakalım nekadar anlıyon
spor yayı normal amortisöre takınca fazla verim alamazsınki ?
E12 hb lerin japonya üretimi varmı?
ben aynı arabayla aynı viraja Mesut'la girdim.sonuç: Fark vaar.
aman kardesm aman diyim benim arkadaşn getz'i var.. oda kestirmiş binmeye korkar oldum birde lambır lumbur gidiyo çukura girince gele arabanın en ufak vidası bile oynuyodur eminim.. benim organlarım yer değiştirmişti Farklı marka olsa bence sorun olmaz gibi... arabadaki aynı orantıyı yakaladıktan pek bi sorun kalmaz gibime geliyor... çünkü eşit boyda olucak gerek cukurda yada virajda eşit yük binicek... ama yinede takan ustayada sormak gerek...
bildgim kadarıyla 4 cm si yok vede takım satılıyo çıkma hanca sadece arka bulabilirsiniz