0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sen bu dünyaya mühimmat sandığı olarak gel sonrada Toyota'nın birinin bagajında ıvır zıvır sandığı ol..Hayat işte.Nereden nereye Abi maşallah bir ben birde Neco eksik kalmışız...İyi safariler sana
Tavanda yok yok maşallah, hazır çadır mı var sırada Umut abi
Abi gel Kenyaya gidelim, orda hem tanıdıklar da var Belki pederin RAV4'ü de duruyordur
Daha çok camel trophy'ye gidecekmişsin gibi görünüyor
))))))))))))))Neco evde o kadar mutlu ki hiç işi olmaz offroadla falan...Yok tavana çadır yapmayacam, son kararım Webasto mazotlu ısıtıcı ile bagajda yatış...En güzeli direk hamam gibi...Webasto arıyorum bakalım ikinci el bulamazsak bayılacaz paraları....
Neco haklı tabii ki.Sıcacık ev varken ne işi olur offroad'da,safaride falan Biz pazar günü belki CEmal Trophy'e gideriz.Gideriz değilmi Umut abeyy
umut bey arabada testere bile var. polis çevirmesinde feln sıkıntı olmuomu benim köpeğimin zinciri bagajda kalmış bana sormadıklarını bırakmadılarda :S
Araç nerede ikamet etmekte? Bir akşam uğrayayım ben çaktırmadan
Ankara Temelli'de kalıyor araba.Adresi veririm ama bir 5'lik çalışır.Temelliye gidip aracı temelli götürebilirsiniz arkadaşlar...
Eberspacher markasını da düşün bence umut. hem webasto hem de Eberspacher işi yapan arkadaşa bir sorayım ikinci el var mı elinde diye.
Webasto daha sessiz diye duymuştum ama çok da önemli değil...24V 12V'a çevrilebilirse TIR'cılarda bol ve ucuz mevcutmuş ikinci eller...Bir de Truman'mı ne bir marka var, en efsanevisi oymuş aslında ama farkını bilmiyorum açıkçası...Sen sorarsan sevinirim abicim:)))