0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
lpg ölçümlerimde hesap yapmak bayağı zor.en iyi ölçüm tam doldurup sonra tüp bitene kadar kullanıp hesap yapmak yada;20 tl lik yada 50 tl lik otogaz alıp yine bitene kadar kullanıp öyle hesap yapmak.yoksa petrolden petrole hatta tüpü doldurandan doldurana bile farkediyor.geçen hafta tüpü doldur dedim bi süre sonra doldu dedi tabanca attı , biraz daha zorla dedim ben öyle dedikten sonra 15 tl daha aldı.bu şekilde yakıt nasıl ölçülürki?bi dahaki sefer 15 tl eksik aldımı sonra boş yere seviniyoruz.yok işte 116 kuruş yaktı diye.bi sefer çok bas diyer sefer az.nerdeyse km de 80 kuruş yakacak.motor bu yahu
Ahhh ahh caanım Corolla'm.Şimdi burada olacaktında arkadaşlar senin ne kadar tutumlu olduğunu görecektiler...
210 km de benzinle hiç gitmedim.aracım bir tek sabah çalıştığında tüpe geç geçiyor.oda en geç 3-4 dk kada geçiyor.bende hareket etmeyip bekliyorum.hem otomatik cikle devreden çıkıyor.hemde aracım azda olsa ısınmış oluyor....
Ben şehir içi kullanımda aktif helde 480 km,pasif halde kullanırsam eğer (90 km ve altı hızlarda) 540 km yol gidiyordum (2003 Corolla 1.4 Terra,OMVL kit)