0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
WV castrolden shell'e geçti.shell devlerden biridir. Böyle bir sorun olacağını sanmam.
Daha geçen gün VW servisteydim ve duvarda Castrol'ün yağ muslukları duvarda çeşitlerine göre asılı duruyordu.Doğuş Etimesgut'ta
bu araçlar için 0w ile başlayan yağlar önerilmiyor.(mobil-shell-castrol) Tabii pratikte bilmiyorum
demekki herkes kafasına göre kullanıyor.
Bilemeyeceğim Kamil bey.Ama VW Doğuş'un ticari/binek ve Audi bölümünde hep bu yağ musluklarından var.Üzerinde yağın modeli ve tipi(benzin/dizel) yazıyor...
Şiir gibi yazmışsın yine Ergün
ilgilenen herkese çok teşekkür ederim.... anladığım kadarıyla bu iş guatr hastalığına benziyor kimi ekol cerrahi kimi ekol medikal tedaviden yana..... sanırım bir süre (en azından kış bitene kadar) yağ ekleyerek yada önerdiğiniz yağları alıp kullanarak bekleyeceğim seneye ergün beyin şiirindeki gibi sekman takımı ve conta takımını adil beyden temin edip (onunda sesi soluğu çıkmıyor ya neyse) ardından dörtnal otoya gideceğim....özcan bey türkay bey hazım bey de beni yalnız bırakmaz heralde..... en azından manen...
özcan bey türkay bey hazım bey de beni yalnız bırakmaz heralde..... en azından manen...