Gönderen Konu: AE 101 ön hapörler  (Okunma sayısı 1409 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2014 1.4 S/D4D Advance
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: -
  • 7 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
AE 101 ön hapörler
« : Kasım 24, 2009, 19:39:35 »
arkadaşlar önlerden ses gelmiyor nedeni ne olabilir. Ancak Mariah CAREY nin bir şarkısında geliyor ilginç değilmi, teyp örjinal philips marka ön panelden ses kısılabiliyormu acaba bilgisi olan çıkışlarında yanabileceği söylendi  ama elektrikçiye gitmeden önce bir sorayım dedim.
Aldanma insanların samimiyetine Menfaatleri uğruna gelirler vecde, Cenneti vaad etmeseydi eğer Allah'a bile etmezlerdi secde. .
''Mehmet Akif ERSOY''

Toyota Club Türkiye

AE 101 ön hapörler
« : Kasım 24, 2009, 19:39:35 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 66 kere teşekkür etti
  • 254 kere teşekkür edildi
Ynt: AE 101 ön hapörler
« Yanıtla #1 : Kasım 24, 2009, 19:50:04 »
Abi senin teyp aşık olmuşş Mariah Carey de aşık olunmuyacak gibi bir hatunda değil.:D
radyo da da aynı mı yoksa sadece kaset kısmınd mı önlerden ses gelmiyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Kasım 24, 2009, 19:51:15 »
orijinal  teypten ön panelde ses kısılabiliyor diye hatırlıyorum.yanlış hatırlamıyorsam basları  ve tizleri ayarladığımız tuşlara basılı tutunca kısılıyordu diye hatırlıyorum. orijinal teybi kullanan arkadaşlar yardımcı olacaktır.
97 COROLLA GLİ :carwash: 1.6115 HP 2014 ASTRA HB1.6 CDTI 136 hp ASTRA SEDAN :carwash:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2014 1.4 S/D4D Advance
  • Kan Grubu: B+
  • 7 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Kasım 25, 2009, 23:47:13 »
orijinal  teypten ön panelde ses kısılabiliyor diye hatırlıyorum.yanlış hatırlamıyorsam basları  ve tizleri ayarladığımız tuşlara basılı tutunca kısılıyordu diye hatırlıyorum. orijinal teybi kullanan arkadaşlar yardımcı olacaktır.
Emrah bir deneyeyim belki olur.
Abi senin teyp aşık olmuşş Mariah Carey de aşık olunmuyacak gibi bir hatunda değil.:D
radyo da da aynı mı yoksa sadece kaset kısmınd mı önlerden ses gelmiyor.
Tolga radyoda hiç ses geldiğini duymadım ama net bir şeyde söyliyemiyeceğim dikkatlice dinlemek lazım.
Aldanma insanların samimiyetine Menfaatleri uğruna gelirler vecde, Cenneti vaad etmeseydi eğer Allah'a bile etmezlerdi secde. .
''Mehmet Akif ERSOY''

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #4 : Aralık 21, 2009, 08:02:54 »
ses açma düğmesini çevresinde bi halka vardır bununla hoparlör ayarı yapıyosun istersen sesi arkalara önlere verebiliyosun denedinmi bilmiyorum
1996 XEİ 1.6 105 bg 16 v / klimalı / km: 60.262 / sony usb mp3 teyp x-plod hoparlörler 190 w / anahtardan kumandalı inwells marka alarm / BRC MY 07 Sıralı LPG sistemi / değişen yok / servis bakımlı /