0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
O üzüldüğün organizasyon kişilerin organize olmamaları nedeni ile iptal oldu.Üzülme
aynı yolu ben 20-25 litre /100 km tüketim ile yapmıştım
Çok şaşırdım ???nası yaniii
Türkay İstanbul'dan dönerken elçilik konvoyuna takılıyor.E bu konvoy güvenlik nedeni ile 110-120 giderlermi.Elbetteki hayır.Bizimkide onlara takılınca bu durum ortaya çıkmış
onlar bana takıldı eskortluk yaptım
çok başarılı sonuçben eski kasa corolla ile 3.9 yapmıstım 90 ortalama iledemek yeni motor daha iyi6 vites mi ?
Merhabalar.. tabii bu değer inanılmaz iyi ama şu varki ister otobanda ister diğer yollrda insan uzun yolda her zaman bu kadar sabırlı olmak mümkün değil, sürekli 90 ile gitmek mümkün değil tabii.. acaba 100-110-120 yapınca dizel tüketimi ne oluyor ?
aydın bey aracınız 3,5 yakmış sayılmaz çünkü yakmamış....
Ankara - İstanbul doğrultusu yokuş aşağıdır, 850 metre rakımdan deniz seviyesine inersiniz (arada çamlıderenin rakımı 200 metre daha yukarıdır Ankara'dan, bir orası tırmanılır sadece), onun da etkisi olmuştur bu tüketime. İstanbul - Ankara doğrultusunda ise deniz seviyesinden 850 metreye tırmanıldığı için tüketim daha fazla olabilir. Ben de Ankara'dan İzmir'e tükettiğim yakıt ile İzmir'den Ankara'ya geri dönemiyorum, Polatlı'da yakıt alıyorum yeniden.
Sonuçta gaza basanla da alakalı kim ne derse desin.Sabırlı olursanız az yakıyor ben dayanamam sabredemem diyenlerin tek avantajı yarım saat bir saat erken gitmek olur.Sizce hangisi hesaplı??
yarım saat bir saat olsa dayanılır tamam..ben 120-130la ankara-istanbul yaptım 8-9 saatimi aldı bilkentten taksim, sonra dönüşte XX hızla geldim 4 saatimi aldı taksimden bilkent..sizce hangisi hesaplı? giderken tam bir depo yaktı, dönerken de 1.5 depo..