Gönderen Konu: Carbon Clean Hakkındaki Düşünceleriniz..  (Okunma sayısı 1550 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
Carbon Clean Hakkındaki Düşünceleriniz..
« : Ocak 06, 2007, 18:42:03 »
aracıma carbon clean yaptırmak istiyorum ama genelde 100,000 km den sonra yapılması zararlı diyolar..
siz ne düşünüyorsunuz..??
bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim..
yönetim: kurallarımız gereği kullandığınız resim kendi resminiz veya kullandığınız araç olması gerekmektedir.

Toyota Club Türkiye

« : Ocak 06, 2007, 18:42:03 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #1 : Ocak 07, 2007, 23:08:45 »
Carbo clean hakkında bilgim yokta ona benzer bir sistem var bu bir tüp ekipmaları var yakıt hattından galeriye gelen boruyu söküyorsun tüpü onun bir ekipmanı var ona tkıyorsun hava hortumunuda(serviste tabiki) arkasına bağlayıp olması gerek basınca ayarlıyorsun ve o tüp bitene kadar tüpteki katkısyla motor stop edene kadar çalıştırıyorsun böylece galeri ve enjektörlerdeki kurum ve olası tortuyu basınçlı bir şekilde çözüyor.
Birde şöyle bir katkı var motor yağını değiştirmeden önce motor yağının içine katıyorsun 15-20 dakia eski yağla beraber çalışıp yağın geçtiği kanalları özellikle segmanlardaki kurumu çözüyor ve sonra kiri üzerine almış eski yağı boşaltıp yeni yağı ve filtresi motora takıyorsun.. Tabiki bu sistemi her 20-30.000 km de yapılması daha iyi olur çünkü motor o km lerde tam anlamıyla kurumlanmaya başlıyor
LPG GİBİ motor sistemine etki edecek sistemleri japon arabaları kabul etmez (saki uygun olmayan doku ve organ nakli gibi) bu sebepten lpg ye hayır!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
« Yanıtla #2 : Ocak 08, 2007, 10:22:54 »
sağol o konuyuda araştırcam

yönetim: kurallarımız gereği kullandığınız resim kendi resminiz veya kullandığınız araç olması gerekmektedir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Toyota Club Türkiye
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: '13
  • 34 kere teşekkür etti
  • 25 kere teşekkür edildi