Gönderen Konu: Makina Müh. Odasından Alınacak.. Sızdırmazlık Raporu  (Okunma sayısı 8390 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • VVT-İ ---- kaFa RaHaT---
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
Arkadaşlar Aracıma yeni lpg taktırdım... mak.müh odasından sızdırmazlık raporu alıcak mısım.. bu raporun fiyatı nedir bilen varsa söleyebilir mi acaba ? ayrıca o raporu aldıktan sonra vize alıcam.. Vize için gerekli teçhizatlar nelerdir ? Toyota Yetkili Servisten ''TÜVTÜRK' e tam uyumlu trafik çantası diye bi çanta aldım.. bu yeterli olur mu ?
Making Difference....

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Yan cehennem yan, geliyorum yan yan..
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 45 kere teşekkür edildi
Ynt: Makina Müh. Odasından Alınacak.. Sızdırmazlık Raporu
« Yanıtla #1 : Kasım 22, 2009, 23:21:01 »
25 lira sızdırmazlık raporu + 125 lira muayene ücreti.. Tuvtürk'ün sitesinde gerekli ekipmanlar yazıyor ordan kontrol edebilirsin.. Sızdırmazlık raporunu ya ivedikteki makina mühendisleri odasından yada gazi üniversitesinden alabilirsin
2012 Auris - Beyaz- 06UZ 400- 1.4 D-4D- Dizel Comfort Plus
2013 Avensis - Füme - 06UZ 789 - 1.6 - Benzinli Elegant Ex.
2016 Auris - Açık Mavi  - 06 MBM 96 - 1.6 Benzinli Premium
2015 VW Passat Variant - Mavi - 06UZ 776 - 1.6 TDİ Comfortline

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Kasım 23, 2009, 08:07:38 »
O çanta yeterli olacaktır muayene için.
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0-
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Kasım 23, 2009, 10:41:57 »
Merhaba,
Önce sızdırmazlık raporu alacaksın. Daha sonra muayeneye gideceksin, ancak muayeneye digerken EK-1 denilen formu doldurtman gerekiyor. Muayenede bu belgeyi de onaylıyorlar. EK-1'i tüm trafik muamelecileri dolduruyor, genelde 10 TL isterler, sen pazarlıkla 5 TL'ye yaptırmaya çalış. Muayeneden çıkınca tüm belgelerle trafiğe gidiyorsun. Ankara Emniyet'te EK-1'den 2 tane istiyorlar, İzmirde nasıl bilmiyorum, fotokopi çektirip git. Sızdırmazlıktan sonra muayene için 1 ay vaktin var. Emniyette ruhsata kayıt için de fatura tarihinden itibaren 1 ay vaktin varr, aksi halde 45-50 TL cezası var.
2009 TOYOTA COROLLA, D-4D
1.6 Comfort Gümüş Gri

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Kasım 23, 2009, 12:59:19 »
Şöförler odasından ek1 alınıyor orayada 25 veriyon.Sonra makine.müh.oda.25 verip tüve geçiyon oraya 125 tl verip trafiğe geçiyon..Orda dosyandakilerin hepsinini ek1 falan 1 tane fotokopisi olsun.Sonra orayada 100 kagıt ruhsat parası veriyon..Ruhsatını beklemeye başlıyon..Bu arada hep geçiyor olay böyle devam edip gidiyor işte serkan.
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #5 : Kasım 24, 2009, 04:21:11 »
arkadaşlar silindir depo dolum ağzı egsoz a yakın geçtiği için artık muayneden geçmiyomuş ben silindir istiyodun onun için simit takıldı böyle bir durum varmı bilgisi olan yanlız aracınızın egsoz tesisatı soldayda dolum ağzıda sağda kalacağı için bu durumda silindir depo geçiyor.bilgisi olan paylaşsın lütfen ben hep silindir depodan yanaydım ama olmadı işte
1996 XEİ 1.6 105 bg 16 v / klimalı / km: 60.262 / sony usb mp3 teyp x-plod hoparlörler 190 w / anahtardan kumandalı inwells marka alarm / BRC MY 07 Sıralı LPG sistemi / değişen yok / servis bakımlı /

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0-
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Kasım 24, 2009, 08:47:03 »
Evet, dediğin gibi dolum ağzının yeri önemli. Bende önceden bir UNO vardı, dolum ağzı egsoza yakın diye sızdrımazlıktan geçmedi. Montajcı ile papaz olmuştum. Gidip kaportacıdan araya saçtan bir parça yaptırmıştım. Ancak, dolum ağzının yerinin LPG tankının tipi ile ne ilgisi var anlayamadım.
2009 TOYOTA COROLLA, D-4D
1.6 Comfort Gümüş Gri