0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
muhammed kardeşim merhaba. sana bi sorum olcak bende uzun süredir double din araştırıyorum fakat senin cihazın çok duruyo arabada. bu adresdeki cihazla aynımı bi bakarsan çok sevinirim çok benzettim fakat emin olamadım. bide eğer bu değilse nerden ve nekadar ücrete aldığını sorabilirmiyim? http://www.sahibinden.com/corolla_2002-2006_dvd_gps_ipod_tv_usb_double_din_6_5_-59WQQaXQQ21162733WQQpXQQdisplayitem? cvbını bekliyorum:)
Öncelikle sizi "Tanışma" bölümü altında tanışmak için bekliyoruz.Profil bilgilerinizi de doldurursanız seviniriz.Teşekkürler..
Emre beyin de dediği gibi kendinizi "Tanışma" bölümünde tanıtırsanız bilgi paylaşımı daha kolay olur. Ürün benim cihazım ile çok benzer ama araca montaj da ben özel bir parça yaptırdım buna da gerekebilir ! Buda çin malı bende çinden aldım, bana o zaman 350TL gibi sanırım cihaz maliyeti ve 100-150 TL gibi de burada montaj ve ek parça maliyetleri ile 400-500 TL gibi mal olmuştu....
Ürünü sanırım 7-8 aydır kullanıyorum çok çok ÇOOK memnunum navigasyonu ben kendim kurdum hatta benzer ürün alan bir kaç arkadaş olmuştu forumda onlara da kurulumda yardımcı oldum. Navigasyon için harici GPS i ben ürün ile almıştım. Özel parçaya gelince bu cihazlar birebir bizim orjinal DVD yi sökünce kenarlarında boşluk kalıyor bunun için ben pandizotçu da (bu kolon ve ahşap ses sistemi yapan bir yer) özel bir çerçeve yaptırdım şimdi de tam olarak hatırlıyorum 150 TL verdim o çerçeveye yoksa cihaz araçta emanetten beter duruyor...