Gönderen Konu: corolla hb double din montajı  (Okunma sayısı 3938 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
corolla hb double din montajı
« : Kasım 21, 2009, 22:42:29 »
arkadaşlar ben kendime yeni for x- 88 double din aldım fakat dusme kafayı indirdiğim zaman kasaya sıkma yapıyor ve kapanmıyor siz hiç double din montajı yaptırdınız mı aracınıza? şu an onu kullanamıyorum kapanmadığı için

Toyota Club Türkiye

corolla hb double din montajı
« : Kasım 21, 2009, 22:42:29 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: corolla hb double din montajı
« Yanıtla #1 : Kasım 21, 2009, 22:54:37 »
Serdar kardeşim ben aracıma double-din montajı yaptım forumda da cihazın resimleri var ama benim cihaz önü açılan türden mi kullandındeğil, 7'' sabit ekran sen montajı yaparken hazır çerçeve mi kullandın yoksa direk montaj mı yaptın ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #2 : Kasım 21, 2009, 23:14:50 »
ewt  :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Kasım 21, 2009, 23:20:52 »
Benim cihaz bu montaj için özel olarak pandizotçuda çerçeve yaptırdım 150TL.

[img=http://img696.imageshack.us/img696/6628/big16647594o0k.th.jpg]

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #4 : Kasım 21, 2009, 23:37:05 »
ya  ama bu gostermiyo paylaştığın konuyu gostersene bana abi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #5 : Kasım 22, 2009, 14:06:26 »
abii ben for x 88 ii idae ettim simdi seninki gibi dışardan cd takmalı getirticem ins bu olur

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Kasım 22, 2009, 16:40:05 »
hayırlısı olsun Serdar kardeşim...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #7 : Kasım 22, 2009, 18:34:13 »
sağol abi inş olur

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #8 : Şubat 16, 2010, 00:21:48 »
muhammed kardeşim merhaba. sana bi sorum olcak bende uzun süredir double din araştırıyorum fakat senin cihazın çok duruyo arabada.  bu adresdeki cihazla aynımı bi bakarsan çok sevinirim çok benzettim fakat emin olamadım. bide eğer bu değilse nerden ve nekadar ücrete aldığını sorabilirmiyim?  http://www.sahibinden.com/corolla_2002-2006_dvd_gps_ipod_tv_usb_double_din_6_5_-59WQQaXQQ21162733WQQpXQQdisplayitem?      cvbını bekliyorum:):)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No Stock+
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Şubat 16, 2010, 11:16:04 »
muhammed kardeşim merhaba. sana bi sorum olcak bende uzun süredir double din araştırıyorum fakat senin cihazın çok duruyo arabada.  bu adresdeki cihazla aynımı bi bakarsan çok sevinirim çok benzettim fakat emin olamadım. bide eğer bu değilse nerden ve nekadar ücrete aldığını sorabilirmiyim?  http://www.sahibinden.com/corolla_2002-2006_dvd_gps_ipod_tv_usb_double_din_6_5_-59WQQaXQQ21162733WQQpXQQdisplayitem?      cvbını bekliyorum:):)
Öncelikle sizi "Tanışma" bölümü altında tanışmak için bekliyoruz.Profil bilgilerinizi de doldurursanız seviniriz.Teşekkürler..
2005 Corolla 1.6 (2005 - 2018)
2013 Avensis 1.6 (2018 -         )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Şubat 16, 2010, 12:10:21 »
Öncelikle sizi "Tanışma" bölümü altında tanışmak için bekliyoruz.Profil bilgilerinizi de doldurursanız seviniriz.Teşekkürler..
Emre beyin de dediği gibi kendinizi "Tanışma" bölümünde tanıtırsanız bilgi paylaşımı daha kolay olur. Ürün benim cihazım ile çok benzer ama araca montaj da ben özel bir parça yaptırdım buna da gerekebilir ! Buda çin malı bende çinden aldım, bana o zaman 350TL gibi sanırım cihaz maliyeti ve 100-150 TL gibi de burada montaj ve ek parça maliyetleri ile 400-500 TL gibi mal olmuştu....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #11 : Şubat 16, 2010, 18:03:48 »
kusurabakmayın acemilik diyelim :) yönlendirdiğiniz için emre beye ve size teşekkür ederim. bu arada peki cihazdan memnunmusunuz? ben almayı düşünüyorum fakat çin malı olduğu için biraz şüphelerim var. birde bu cihaza ayriyetten daha sonra navigasyon nasıl yükleniyor bir bilginiz varmı acaba? teşekkür ederim...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #12 : Şubat 16, 2010, 18:06:07 »
Emre beyin de dediği gibi kendinizi "Tanışma" bölümünde tanıtırsanız bilgi paylaşımı daha kolay olur. Ürün benim cihazım ile çok benzer ama araca montaj da ben özel bir parça yaptırdım buna da gerekebilir ! Buda çin malı bende çinden aldım, bana o zaman 350TL gibi sanırım cihaz maliyeti ve 100-150 TL gibi de burada montaj ve ek parça maliyetleri ile 400-500 TL gibi mal olmuştu....
   birde bu özel parçayı sorabilirmiyim acaba? ne için taktırdınız?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Şubat 16, 2010, 20:47:20 »
Ürünü sanırım 7-8 aydır kullanıyorum çok çok ÇOOK memnunum navigasyonu ben kendim kurdum hatta benzer ürün alan bir kaç arkadaş olmuştu forumda onlara da kurulumda yardımcı oldum. Navigasyon için harici GPS i ben ürün ile almıştım. Özel parçaya gelince bu cihazlar birebir bizim orjinal DVD yi sökünce kenarlarında boşluk kalıyor bunun için ben pandizotçu da (bu kolon ve ahşap ses sistemi yapan bir yer) özel bir çerçeve yaptırdım şimdi de tam olarak hatırlıyorum 150 TL verdim o çerçeveye yoksa cihaz araçta emanetten beter duruyor....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #14 : Şubat 16, 2010, 23:39:36 »
Ürünü sanırım 7-8 aydır kullanıyorum çok çok ÇOOK memnunum navigasyonu ben kendim kurdum hatta benzer ürün alan bir kaç arkadaş olmuştu forumda onlara da kurulumda yardımcı oldum. Navigasyon için harici GPS i ben ürün ile almıştım. Özel parçaya gelince bu cihazlar birebir bizim orjinal DVD yi sökünce kenarlarında boşluk kalıyor bunun için ben pandizotçu da (bu kolon ve ahşap ses sistemi yapan bir yer) özel bir çerçeve yaptırdım şimdi de tam olarak hatırlıyorum 150 TL verdim o çerçeveye yoksa cihaz araçta emanetten beter duruyor...

yapma yaaa satan adam birebir demişti bana bende ona güvenerek alıyodum bu bahsettiğin çerçeve her yerdede bulunmaz şimdi, az parada değilmiş zaten:) peki ben cihazı navigasyonsuz alsam daha sonra kendim halledebilirim değilmi okonuda yardımcı olursan sevinirim açıkcası. kusurabakma başını ağrıtıyorum bu konuda ama insan fazla bilmeyince yanılmak istemiyor... çok sağol yardımcı olduğun için.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Şubat 17, 2010, 08:23:31 »
Şunu söyliyim eğer alırken GPS antenini filan taktırmazsan aldığın zaman montaj yeri cihazın arkasında olduğu için tekrar söküp montajı yapmanız gerekecek. Ben kendim bir iki defa söküp taktım pekte zor sayılmaz. Cihazı ilk taktığımda video göstermiyor ve hemen ekranda uyarı mesajı çıkıyordu o yüzden cihazın bir girişinin nötr e bağlanması gerektiği için söküp takmıştım....