0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Dörtlü flâşörler, sadece bir tehlike durumunda ve taşıt durduğunda yakılmalıdır.
Durma halinde dahi dörtlü flaşörler eğer tehlike yoksa yakılmamalı. Ama, durmaması yasak olan yerde duran ya da aracını park eden yurdum şoförü "abi hemen gidiyorum aracımı gör ve vurma, dikkat et haaa" mealinde kullanır ekseriyetle
Hareket halindeyken dörtlü flaşörlerinizi yakmayınız. Siste taşıt kullanırken sürücülerin yaptığı başka bir hata da, dörtlü flâşörlerin görülmek için yakılmasıdır. Dörtlü flâşörler, sadece bir tehlike durumunda ve taşıt durduğunda yakılmalıdır.Hava ne kadar soğuk olursa olsun, aracın camını açınız. Böylelikle diğer taşıtların sesli uyarılarını kolaylıkla duyabilirsiniz. Ayrıca iç camlarda buğu engellenecektir.Sisli havalarda herhangi bir problemden ötürü yol kenarında durmak gerekirse, mutlaka dörtlü flâşörler yakılmalı ve mutlaka arkadan gelen sürücülerin fark edilmesi için araçtan 100 metre geriye reflektör yerleştirilmelidir.
eskiden petrol shop larda sarı camlı gözlükler vardı şimdilerde raslamıyorum benim tavsiyem torpido gözünde sarı camlı gözlük bulundurmak sisli gecelerde çok rahatlatır
bu güneş gözlüğü meselesini söylüyorum kimse inanmıyor öyle şeymi olur diyorlar bi denesinler hele bende şaşırdım doğrusu ilginç bir olay
eskiden petrol şhop larda sarı camlı gözlükler vardı şimdilerde raslamıyorum benim tavsiyem torpido gözünde sarı camlı gözlük bulundurmak sisli gecelerde çok rahatlatır