Gönderen Konu: 2007 avensis 1.6 lpg ile ilgili  (Okunma sayısı 3228 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
2007 avensis 1.6 lpg ile ilgili
« : Kasım 19, 2009, 17:23:40 »
arabam 2007 comfort avensis 1.6 benzinli ama lpg taktırmak ıstıyorum benzin fiyatları malum hepımız bu sıkıntıyı çekıyoruz en korktum arabada bı sorun veya arabada hantallaşma yapıyomu bu konu hakkında bılgılendırırsenız sevınırım özellıkle avensiz kullanan arkadaslar yardımlarınızı beklıyorum bıde hangı marka iyi o konudada yarıdımcı olursanız sevınırım şimdiden teşekkurler yardımlar için
€&!(@N

Toyota Club Türkiye

2007 avensis 1.6 lpg ile ilgili
« : Kasım 19, 2009, 17:23:40 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Avensis 1.6 Comfort
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: 2007 avensis 1.6 lpg ile ilgili
« Yanıtla #1 : Kasım 19, 2009, 17:30:31 »
hoş geldiniz Erkan Bey sizi tanışma bölümünde göremedim lütfen kendinizi tanışma bölümünde ayrı bir başlık altında tanıtırmısınız, teşekkürler.

Bu konu ve benzer konular daha önce tartışılmıştı, site içinde bir araştırma yaparsanız bulabilirsiniz, faydalı olacaktır eminim.

Tekrar hoş geldiniz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Kasım 19, 2009, 23:28:13 »
Erkan bey sizin araçla benim araçtaki motor birbirine çok yokun.2 side 1,6 110 beygir.Ancak sizin aracınızın torku daha yüksek.Ben brc taktırdım 8 bin km oldu en ufak bir şikayetim yok.Benzine güç yetecegi yok.Sadece lpg ustanız iyi olsun gerisi sorun değil.Forumda atiker taktranda brc taktıranda var herkes aşağı yukarı benzinli haline göre çok memnun.Bence eniyisi lpg.Benimaracıma takan usta yeni çıkan 1000 tl lik kme falantakacaktı.Buna ne taksan yok demez çalısır vvt i ler dedi.Ama titiz oldugum için servis ve kalitesinide düşünerek brc taktırın.Tartarini yide düşünebilirsiniz servis usta sıkıntınız yoksa.
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #3 : Kasım 25, 2009, 12:08:37 »
yardımların için sağol bu gıdışle taktırırım bı lpg yoksa bu benzin bizi batıracak :)
€&!(@N