0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Allah kimsenin hava yastığını açtırmasın... [/quote] Ben istesem de açılamıyor Kir toz olur arabada bu gayet doğal.Sadece gözünüze güzel gözüksün diye canınızı tehlikeye atmayın bence...3-4 günde bir temizlersiniz (1 dakikanızı almaz) olur biter...
MERHABA ARKADAŞLAR2006 MODEL COROLLA DİZEL TERRA ARAC SAHİBİYİM. 1 YILDIR KULLANIYORUM. ARACIN KOLTUK DÖŞEME RENGİ SİYAH OLDUĞU İÇİN EN UFAK TOZU KİRİ ORTAYA ÇIKARIYOR. ORJİNAL KILIF VARMI? YAN HAVA YASTIKLARI KOLTUK KENARLARINDA OLDUĞU İÇİN TAKARSAK HAVA YASTIKLARINA ZARAR VERİRMİ ? TEŞEKÜRLER[/quote]VİP marka oto kılıfları var ben kullanmadan önce toyotalarda devamlı görürdüm hatta servismi takıyor diye çoğu servise sordum fakat servis satmıyor bir çok oto kılıfçısında bu markayı araştırdım en sonunda birisinde buldum o da kılıfı adam teşhire bile çıkartmamış nedeni kılıf çok kaliteli olduğundan malum fiyatıda pahalı her müşteriye adam kılıfı çıkartmıyor yaklaşık 6 aydır kullanıyorum tavsiye edrim koltuk hava yastıklarına da zararı olmaz bilginize.
bu bahsettiğin VIP koltuk kılıfını ne kadara aldığını ve nereden aldığını öğrenebilirmiyiz?(adres veya iletişim no)? bende düşünmeye başladım eğer dediğin kadar varsa [/quote]130 ytl dedi 120 ytl ye zor aldım arka koltuklar benim açılırlı olduğu için kesip dikmede yaptı kılıfları ankara kazım karabekirin sonundan 1. caddeye dön gül oto kılıf eski toyota servisinin yakınında benim işyerinin telefonunu vereyim düşünürsen ben seni götürürüm benim iş yerime yakın 342 30 13 benim iş yeri telefonu kılıfçı diye aranmayalım