aracım 2005 terra ilk 3 ay önce fark ettim ön tekerin arkasında arabayı yıkayınca ertesi günü su oluyordu sag tarafta en başta cam su deposu çatlak yada fazla dolu diye ondan şüphelendim ama kış ayına gelince arabayı yıkayınca yada yagmur yağınca dönüşlerde sanki arabanın içinde akvaryum var gibi su dalgası sesi yapıyordu arkadaşlar dalga geçmeye başladı balık besle diye ön camın önündeki bakalitin içine bakınca kenarda su gördüm iki taraftada da vardı sileceklerin oraya su döktüm suyu lastiklerin oraya boşalttı ama hepsini değil mantık yürüterek kanallar tıkalı dedim ama kanallar yoktu kapaları açıp bağlantı yerlerine baktım oradan ulaşamadım ses iyice rahatsız edince önlastiklerin yukarsındaki çamurluk bakalitini söktüm paçalıkla beraber hafif aralayınca dipte su ıslaklığı gördüm el girmesi zor yerdi komple bakaliti sökmekte riskli kirden ve sıcaklık farkında klpsler sökülürken bozuluyor ıslaklığın başladığı yere elimin tornavidanın ulaşacagı kadar araladıktan boşluktan tornavidayı yukarıya dogru ittirdim oldugu gibi çamurlu su boşaldı birazda tornavidayı sag sol yaparak deliği büyüttüm artık yukarında suyu yukarıdan döktüğümde tamamı boşalıyor su seside kalmadı anlayacağınız çamurluk bakalitini sökmeniz gerekecektir