0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kaya arkadaşım, sendeki ufaklık kaç modeldir acabao miniklerden bende aldım bi tane,mercekli farlar,arka stoplar ve yaylar konusunda yardımınızı bekliyorum (fiyat ve görüntü konusunda)birde yeni yaylardan sonra komfor ne durumda??? kendi süspansyonu zaten sert ve ses yapıyor,yeni yayların durumu ne oluyor bu durumda ?yardım edersen sevinirim
Hayırlı olsun inşallah kazasız belasız az trafikli sürüşler )
Babanin mekana gidilmissss yada fotolar eskiii hangi secenek???
Allah bağışlasın
Kazasız belasız kullanman dileklerimle kardeşim.
Tabi yeaaa Yakisirrr
Maşallah, gerçekten güzel araç Kaya.
Hayırlı olsun, cilli gibi...Allah nice Avensisler,Camryler,lexus LS ler nasip etsin
başlığı okuyunca dedim anneciğim noluyor =D bebiş mi var yoksa dedim.. bir de baktım e bu bildiğimiz, canımız, kanımız, yarimiz, cefakeş yaris imiş.. ben bu atik ve çevik tavşanın kokpitine oturdum ki!! pek bir 6 ileri vites olmuş, pek bir güzelleştirmişler, maaşallah..kem gözlerden sakınsın allah inş.. tekrar buradan da iyi günlerde, kazasız belasız kullanmanı diliyorum kaya abicim..Yaşasın Yaris park etme özgürlüğü
Ne ufaklığı abi harika araçmış ben görmemiştim süpermiş cidden hortlattım biraz ama bu arabaya yorum yazmasam olmazdı
Her bir şeyi söylemişsin Ben sana demedim mi, abla varken sana söz söylemek düşmez diye?! Cihan'ın dediklerine katılıyorum patron
..yarisin bu ve bi önceki modeli çok şirin.karikatür gibi sanki .Toyotanın diğer modellerdede estetik açıdan izlemesi gereken tasarım şekli böyle olmalı işte...