0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Çok temiz görünüyor Güle güle kullan kazasız sürüşler
hayırlı olsun kaya, yeni aldın sanırım aracın maşallahı var...
Kaya allah güle güle kazasız cezasız günlerde kullanmak nasip etsin.Emre nin ne işi var orda uzak tut arabadan Birde ön farların yapısı biraz farklımı aynıda tampon yüksekliğimi farkllı.
Artık çok geç, pençelerimi sürdüm arabasına yakında araç yolda giderken moleküllerine ayrılacak haberi yok çaktırma, bizimki daha güzel
Artık çok geç, pençelerimi sürdüm arabasına yakında araç yolda giderken moleküllerine ayrılacak haberi yok Evet Aydın Abi, ön farların yapısı,arka stoplar(sadece renk,yapı aynı), ön arka tamponlar (yapı olarak) bizim kasalardan farklı Ama çaktırma, bizimki daha güzel
Aynı ise mercekli far takabilir yani Tampondaki tek fark koruma bantları bence de düz daha hoş duruyor
Güle güle kazasız belasız cezasız günlerde kullanmanı dilerim. Maşallah Kısmet olursa yarın ben de Yaris'i teslim alıyorum (seninki ile aynı renk )
Hayırdır abi Kazasız belasız kullan inşallah
hayırlı olsun Mehmet abicim.Kazasız belasız kullanmak nasip olsun inşallah
Birkez daha maşallah 1.33 lük yaris'e. Çok işimize yaradı bugün. Ayrıca sahibine de bir teşekkür borçluyum ilgisinden dolayı
Yarım saat önce geldim sağ salim (2,5 saatte).Telefon salondaydı yetişemedim kusura bakma
Aleyküm selam . Bende kaçayım ufaktan yarın iş var Hadi iyi geceler...
bide sahibi düzgün kullansa
hayırlısı desek