0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Zor ozaaman money lazım bol miktarda...
Arkadaşlar 3 şey sormak istiyorm.1.geçenlerde bizim orda bi plaka gördüm 34 gkn 91 bi doblonn plakası..adamla anlaştım dielim masraf olrak ne tutar???Hiç şansın yok 2.sorum plaka sorgulamada boş bi plaka gördüm bu plakayı nasıl alırım ? alırsam özel plakaya mı girer ?Hayır özel plaka dedikleri adını yazıyorlar çok görmemişçe bir olay, sanırım bi 500 falan alıyorlar,boş plakalar izmirde isteyene parasız veriliyor3.sorum özel plakann toplam maliyeti ne olur ?ilk çıktığında 500 dü ama heralde zamlanmıştır
1.si için bazı açıklamalar yapılmış zaten benmde pek bi fikrim yok ancak :2.plaka boştaysa ad ve soyad online ayırtıp ertesi günün mesai bitiş saatine kadar almalısınızve özel plaka olmaz örn: 06 GMU 29 ayıtıp aldık özel plaka değil o sınıfa girmez bildiğim kadarıyla özel plakalar örn: 06 ( mavi zemin üzerine özel bi yazı ) 99 gibi plakalar ve vergilerinin fazla olduğunu duymuştum ayrıntılı bir inceleme yapmış değilim...3.özel plaka dediğiniz 2.maddede açıkladığım gibi yada sizin istediğğiniz 34 gkn 91 gibi boşta olan bir plakaysa özel plaka değildir ve normal harç ücreti ruhsat değişiklik ücreti gibi masrafları olacağını düşünüyorum benden daha bilgili bir arkadaşımız açıklama yaparsa sevinirim yardımçı olabildiysem ne mutlu bana
Arkadaşlar 3 şey sormak istiyorm.1.geçenlerde bizim orda bi plaka gördüm 34 gkn 91 bi doblonn plakası..adamla anlaştım dielim masraf olrak ne tutar???2.sorum plaka sorgulamada boş bi plaka gördüm bu plakayı nasıl alırım ? alırsam özel plakaya mı girer ?3.sorum özel plakann toplam maliyeti ne olur ?
Saoln beni aydınlattığınız için arkadaşlar...plka almaktan vazgeçtim
Gökhan bey plakadan önce profil bilgilerinizi tamamlamınız rica edeceğim... Berkay Gökhan bey İstanbulda yaşıyorsa eğer 34 GKN deli para eden bir harf grubudur.Kimse kolay kolay plakasını vermez.Verecek olan 1.000-2.000 Tl arası ücret ister.Ayrıca kişinin yeni plaka tescil giserlerinide karşılıyorsun.Adamı plakayı vermeye ikna ettikten sonra gidip tescil ofisinden birini bulman gerek.Bu tarz isim çağrıltıran plakalar boşa düştüğü an sümen altı olur. Üçüncü soruya net cevap vermek biraz zor olur.Ama epey bir kabarık olur özel plaka almak
Bizleri boşuna yordunuz yani Almak mı zor geldi yoksa paramı çok fazla geldi...?