Gönderen Konu: YHT Raydan Çıkmış  (Okunma sayısı 4395 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 987 kere teşekkür edildi
YHT Raydan Çıkmış
« : Kasım 13, 2009, 13:35:52 »
Ben ne demiştim son Ankara buluşmasında? :) :(

http://www.ntvmsnbc.com/id/25020858/

Neyse, umuyorum ki büyük bir kaza değildir.
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Toyota Club Türkiye

YHT Raydan Çıkmış
« : Kasım 13, 2009, 13:35:52 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Gülümseyin...
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
Ynt: YHT Raydan Çıkmış
« Yanıtla #1 : Kasım 13, 2009, 13:52:03 »
Evet Alper demiştin Ali de süper demişti.

Allahtan yaralı bile yokmuş

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Kasım 13, 2009, 14:32:01 »
Kötü olmuş gerçekten. Mevcut hükümet ulaştırma alanında önemli atılımlar yapıyordu. TCDD'de son zamanlarda epey bir yol almıştı. Kötü oldu bu kaza. YHT'ye olan güveni sarsacaktır mutlaka. :(
Opel Astra GTC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 42 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Kasım 13, 2009, 14:48:13 »
Kötü olmuş gerçekten. Mevcut hükümet ulaştırma alanında önemli atılımlar yapıyordu. TCDD'de son zamanlarda epey bir yol almıştı. Kötü oldu bu kaza. YHT'ye olan güveni sarsacaktır mutlaka. :(

Adımlar hep hızlı atılıyor Erhan. Acele işe şeytanın karışacağı kimsenin aklına gelmiyor sanırım.
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Kasım 13, 2009, 15:34:54 »
Ben ne demiştim son Ankara buluşmasında? :) :(
  Sen en son ne zaman katılmıştın ki?Hatırlayamadım Alper :D Şaka bir yanada ülkemizde tren ile yolculuk için daha çoook zaman var düşüncesindeyim.Yaralanan kimsenin olmamasıda en sevindirici durum elbette
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Kasım 13, 2009, 16:01:11 »
arkadaşlar hükümetimiz sağolsun herşeyi çok çabuk yapıp bitirmek istiyor ama bu şekilde olmuo. ben yeşilköy hava limanında dış hatlarda çalışıyorum orayı da bu şekilde çok hızlı yaptılar sonuç olarak her yağmurdan sonra koskaca hava alanının çatısından sular sızıyor. her yerde kovalar felan rezillik anlıcağınız. arkadaşın da dediği gibi acele işe şeytan karışır..
JA 8668

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • 2908 kere teşekkür etti
  • 3274 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Kasım 13, 2009, 16:19:37 »
  Pahalı olan ve propoganda değeri az olan alt yapı yerine propoganda değeri yüksek üst yapı yapılınca böyle olaylarla karşılaşmak doğal. Masum insanların başına bu zihniyet yüzünden gelen ise çok acı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • henüz toyota kullanmıyorum ama sevdim buraları..
  • Kan Grubu: B-
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Kasım 13, 2009, 18:50:24 »
hakan abiye sonuna kadar katıyorum. En basitinden yapılan duble yollarda öyle çok yerde sol şeritte su birikiyor ki yağışlı havalarda aracın kontrolü direksiyondan başka her şeyde.(asvaltın kalitesi ise bambaşka bir konu.)
2001 vtec Civic-2000 vvt-i Corolla- 97 Efsane Kasa Gli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür etti
« Yanıtla #8 : Kasım 13, 2009, 18:57:52 »
hızlanDIRILMIŞ trenden sonra hemen deedimki bu kaza yapar yaptı...buna da dedim bu da yapar yaptı..şomağızlı mıyım hayır..milletimi hükümetimi biliyorum...
uzman eğitimli personel yok particilikten dolma çapulçu sürüsü çok..her kurum böle oluncada yine insan hayatının değeri yopk...
madem herşeyi yabancılara veriyoruz..bankacılıkta%50 borsada %73 TTkom.vs vs ...bari bunuda japonlara verelimde adam gibi bişi yapsınlar..son kuruşuna kadar hakederek binelim şu trenlere..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Kasım 13, 2009, 19:02:25 »
Olay yeni yoldan eski yola geçerken olmuş. Türkiye'de birçok iş siyasiler tarafından değerlendirilmek istendiğinden ya eksik yapılmakta ya da yapılamamakadır malesef. Henüz alt yapısı % 100 tamamlanmadığı için böyle bir kaza yaşanmış olması bunun çok açık göstergesidir. Ölü ya da yaralı olmaması sevindirici.

Bu arada yine Eskişehir'e gitmem gerekse hızlı tren ile gitmeyi tercih ederim.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Kasım 13, 2009, 19:12:02 »
suyumuz yok içmeye tahterevalli ile gidiyoruz s......çmaya
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #11 : Kasım 13, 2009, 19:20:04 »
Pamukovadaki tren kazasını hepimiz hatırlarız, zannedersem 2004 yılında olmuştu. bu kazada hükümet yetkilileri 36 kişinin vefat ettiğini açıkladı. Ancak  bu kazada toplam 47 kişi yaşamını yitirmiştir.  Yaralanan 90 kişiden 29 kişi çeşitli uzuvlarını kaybetmiş ve sakat kalmıştır. Şunu da unutmamak lazım 6 kişi de kafa travması yüzünden halen hiçbirşey hatırlamamakla birlikte isimlerini bile unutmuşlar. Şuna dikkat çekmek istiyorum, Medyada bu yönde hiçbir haber çıkmamış ve sadece 36 kişinin öldüğü 74 kişinin yaralandığı yazılmıştır, hiç bir medya kuruluşu gerçek bir haber vermemiştir. Sırf hükümet düşürülmesin diye. Çok klasik bir söylem olsa da İngilterede otobanda otoban korkuğunu kırarak uçuruma giden araçta bir kişi ölmüş ve bunun sonucunda sırf otoban demirleri kırıldı diye ulaştırma bakanı istifa etmemiş ancak hükümet tarafından  görevden el çektirilmiş ayrıca hakkında taksirle ölüme neden olmaktan dolayı kamu davası açılmıştır. Bu karşılaştırmada devletimi avrupa ile karşılaştırıp küçük düşürmek asla amacım değil, bu tür uygulamalar artık Doğu Bloku ülkelerinde de yapılmaktadır. Bir fıkra yazmak isterim bu yönde. Gayet manidar. Temel askerde bölük komutanıymiş, yine üst rütbelerde bir asker tüfeğini kırmış, tutanak tutulmuş, raporlar yazılmış ancak bir türlü sorumlu bulunamıyormuş. Temelin yanına gitmişler, komutanımm sorumluyu bulamadık ancak tüfek hala kırık  tamir de edemedik, temel durmuş ve şöyle demiş "Ulan ne demek bulamaduk, yemekhanede hiç asker yokmuydu?" İşte bu kadar:) Yıkalım birinin üstüne de olsun bitsin hesabı. Saygılarımla arkadaşlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: B+
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Kasım 13, 2009, 19:44:50 »
Doğru düzgün demir yolu ağı olsa, bütün şehirler arası tren çalışsa, hatta trene arabalarımızı da bindirebilsek ne güzel olurdu. İstanbul'dan Ankara'ya arabayla gitmek yerine trenle gidip orada arabamızla dolaşıp, geri dönerken yine arabayı trene bindirip istanbula dönebilseydik. Tabi bunun ücreti de İstanbul - Ankara arası benzin parasından birazcık bile fazla olsa yine de tercih edilir birşey olurdu. Hem şehirlerarası yollar daha az kalabalık olur hem daha güvenli yolculuk yaparız, ama denize kıyısı olan şehirlere bile karayolu ile gitmek zorunda kaldığımız bir ülkede yaşıyoruz.
All I ask is a tall ship and a star to steer her by...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '94
  • 14 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Kasım 13, 2009, 22:03:50 »
hızlanDIRILMIŞ trenden sonra hemen deedimki bu kaza yapar yaptı...buna da dedim bu da yapar yaptı..şomağızlı mıyım hayır..milletimi hükümetimi biliyorum...
uzman eğitimli personel yok particilikten dolma çapulçu sürüsü çok..her kurum böle oluncada yine insan hayatının değeri yopk...
madem herşeyi yabancılara veriyoruz..bankacılıkta%50 borsada %73 TTkom.vs vs ...bari bunuda japonlara verelimde adam gibi bişi yapsınlar..son kuruşuna kadar hakederek binelim şu trenlere..

Aynen, ucuz olsun diye Ispanya'dan aldilar.Ver parayi getir Japon'u. Shinkansen/bullet/kursun diye adlandirdiklari saatte 500-600 km yapan trenleri getirsinler.Yarim olmasin, ucuz olmasin, tam olsun. :)
Fe... :-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 14 kere teşekkür etti
« Yanıtla #14 : Kasım 13, 2009, 22:06:20 »

+1

Doğru düzgün demir yolu ağı olsa, bütün şehirler arası tren çalışsa, hatta trene arabalarımızı da bindirebilsek ne güzel olurdu. İstanbul'dan Ankara'ya arabayla gitmek yerine trenle gidip orada arabamızla dolaşıp, geri dönerken yine arabayı trene bindirip istanbula dönebilseydik. Tabi bunun ücreti de İstanbul - Ankara arası benzin parasından birazcık bile fazla olsa yine de tercih edilir birşey olurdu. Hem şehirlerarası yollar daha az kalabalık olur hem daha güvenli yolculuk yaparız, ama denize kıyısı olan şehirlere bile karayolu ile gitmek zorunda kaldığımız bir ülkede yaşıyoruz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • DEPREMDE ŞEHİT OLAN MESLEKTAŞLARIMA AÐLIYORUM...
  • 13 kere teşekkür etti
  • 15 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Kasım 14, 2009, 01:31:10 »
Rayda çıkan yalnızca bir tren olsa gene iyi... Koskoca ülkemiz raydan çıktı çıkacak... Bunun çaresi ne caponda var ne de alamanda...
2013 TOYOTA COROLLA D4D ADVANCE MANUEL
İNCİ BEYAZI

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 14 kere teşekkür etti
« Yanıtla #16 : Kasım 14, 2009, 01:34:18 »
Raydan cikmayan ulke kalmadi gibi Ali Riza. :) ABD butcesi gecen sene 1,5 trilyon dolar acik vermis.Cin, ekonomini duzene sok yoksa sana borc vermem diyor. 21.yuzyilin super gucu Cin :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • DEPREMDE ŞEHİT OLAN MESLEKTAŞLARIMA AÐLIYORUM...
  • 13 kere teşekkür etti
  • 15 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Kasım 14, 2009, 01:46:34 »
Amanın, o zaman biz de doğu sınırına Türk Seddi falan mı yapsak nedir... :) :) Bunların genlerinde vardır, Türk gördü mü savaşası gelir şimdi bunların... :) :)
2013 TOYOTA COROLLA D4D ADVANCE MANUEL
İNCİ BEYAZI

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 987 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Kasım 14, 2009, 17:00:57 »
Faturayı geçen kazadaki gibi yine makiniste kesmişler:

http://www.ntvmsnbc.com/id/25021251/

Makinistleri eğitemiyoruz diyemiyorlar bir türlü. :kötü:
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Kasım 14, 2009, 17:46:16 »
Yorumlarınızı üstün körü okudum.... Ali Yıldırım abi yazmıs olayın dogrusunu önemli bir durum değil hatta birey hatası olma ihtimali yüksek... Şu an zaten Eskişehir girişinde çalışmalar var tren hatları komple değişiyor...

Ayrıca dün aynı saatte Eskişehirde raylı sistemle alakalı bir sorun daha oldu tramvay hattının geçtiği köprü karayollarının üstün çalışma yeteneği sayesinde çöktü :D

Raylı sistemler adına ilginç bir gün oldu 13 Kasım CUMA :ıslık: :ıslık:

Bu arada adaş abicim %90 ihtimalle haziranda wisconsindeyim :D :D :D