0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kötü olmuş gerçekten. Mevcut hükümet ulaştırma alanında önemli atılımlar yapıyordu. TCDD'de son zamanlarda epey bir yol almıştı. Kötü oldu bu kaza. YHT'ye olan güveni sarsacaktır mutlaka.
Ben ne demiştim son Ankara buluşmasında?
hızlanDIRILMIŞ trenden sonra hemen deedimki bu kaza yapar yaptı...buna da dedim bu da yapar yaptı..şomağızlı mıyım hayır..milletimi hükümetimi biliyorum...uzman eğitimli personel yok particilikten dolma çapulçu sürüsü çok..her kurum böle oluncada yine insan hayatının değeri yopk...madem herşeyi yabancılara veriyoruz..bankacılıkta%50 borsada %73 TTkom.vs vs ...bari bunuda japonlara verelimde adam gibi bişi yapsınlar..son kuruşuna kadar hakederek binelim şu trenlere..
Doğru düzgün demir yolu ağı olsa, bütün şehirler arası tren çalışsa, hatta trene arabalarımızı da bindirebilsek ne güzel olurdu. İstanbul'dan Ankara'ya arabayla gitmek yerine trenle gidip orada arabamızla dolaşıp, geri dönerken yine arabayı trene bindirip istanbula dönebilseydik. Tabi bunun ücreti de İstanbul - Ankara arası benzin parasından birazcık bile fazla olsa yine de tercih edilir birşey olurdu. Hem şehirlerarası yollar daha az kalabalık olur hem daha güvenli yolculuk yaparız, ama denize kıyısı olan şehirlere bile karayolu ile gitmek zorunda kaldığımız bir ülkede yaşıyoruz.