Gönderen Konu: tecrübeli toyotacılardan tavsiye  (Okunma sayısı 1122 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
tecrübeli toyotacılardan tavsiye
« : Kasım 13, 2009, 11:42:43 »
sevgili arkadaşlarım forummun yeni uyesiyım ve yeni bir toyota almak istiyorum almak istediğim toyotayı uzun vadede kullanmak ve uzerinde hobi olarak uğraşabileceğim ve herşeyden önemlisi güvenlik konusunda yeterli olabilecek fiyat olarak 10 bin 14 bin arası bir aracım olamsını istiyorum sizce hangi toyotayı neden almalıyım tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim

Toyota Club Türkiye

tecrübeli toyotacılardan tavsiye
« : Kasım 13, 2009, 11:42:43 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 93 1.6 Corolla GLİ Bej
  • Kan Grubu: B+
  • 2 kere teşekkür edildi
Ynt: tecrübeli toyotacılardan tavsiye
« Yanıtla #1 : Kasım 13, 2009, 11:54:07 »
tabi yardımcı olunur ama, isteğinizi bir kerede yazmışsınız...
Sevgi nefiste  yaşanırsa  ihtiras, kalpte yaşanırsa Aşk olur.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Kasım 13, 2009, 12:07:43 »
e11 kasa corolla öneririm güvenlik anlmında aırbag immobılızer arka kapılar için çocuk klidi zaten triger kayışı derdide yok zincirli ömür boyu binersin yağ yakma problemi olan varsada 6.000 km yağını kontrol ettirirsin bide dezavantaj gibi ama arka camların manuel olması bence iyi bir şey çocuklar arabaya binince çok kurcalıyorlar otomatikleri sonrada cam düşüyor en aşağı 50 milyondan yaptırıyorsun.zaten tipide üzerinde çalışmaya yatkın.ikinci eli iyidir hem kendi aracımdan biliyorum hemde biraz netten takip ettim araçlar en fazla 1 haftada hiç haketmedikleri fiyata satılıyor.klimalı alman önerimdir adaş :D
http://www.sahibinden.com/cok_acil_2002_model_1_4_corolla_terra-76WQQaXQQ12657057WQQpXQQdisplayitem
http://www.sahibinden.com/memurdan_toyota_corolla_2000_model_vvt_i-95WQQaXQQ14768193WQQpXQQdisplayitem
vvt-i kasalar hem seri hemde daha az yakıyor.senin paraya 1.4 temiz bulunabiliyor.motoru 1.4 97 hp 16V vvt-i olup sakin kullanımda gerçekten güzel tasarruf yapıyor.seri olması şehir içinde büyük avantaj.süspansiyonlar yumuşak yoldaki çukurlar felan fazla içerde hissedilmiyor.fakat aracın yol tutuşunu bu etkiliyor ama araba yere alçak olduğundan dolayı heralde ayağı gazdan çekince kendine geliyor ve daha yüksek limitlere çıkabiliyorsunuz.
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '23
  • 5 kere teşekkür etti
  • 12 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Kasım 13, 2009, 12:22:15 »