İbrahim arkadaşım bana hak vermeye başaldı sağolsun.
Arkadaşlar toyotalar tüpe en uyumlu araçlar bence kesinlikle tavsiye ediyorum takın sonra bana dua edeceksiniz iyiki takmışız diye.
Hesap ortada Bakın size örnek vereyim. 2000 Kasım da brodway aldım 50 000 kmde idi 2006 Nisan da sattım 147 000 km idi yani düz hesap 100 bin km kullanmışım aldığımda tüpü ben taktırmıştım. km 100ykr karım old. düşünürsek ki en az 130 ykr dir. 100 bin km de 10 milyAR LİRA EDER 5 YILDA 10MİLYAR CEBİMDE KALMIŞ ve arabayı satarken motor taş gibiydi. 8,5 milyar(97 modeldi) şu anda alan arkadaş 10 bin km yaptı benden sonra hala sorunsuz biniyor.
Yani uzun lafın kısası kullanırken karlı satarken karlı. Gözünüz yakıt ibresine yapışmıyor hele hele, bilirim o yakıt lambası hemen yanar gıcık olur insan söndürmek için yallah benzinliğe ağzının tadı kalmaz insanın. en son 10 milyonluk tüp aldım 60 km yol müthiş rahatlık Arkadaşlar alınmasın hiç birşeye dizele filan değişmem Forumlarda okuyorum D4D ile aynı yakıyor hemen hemen benim toyota dediğim gibi yenisini de aldımı sıralı sistem takarım ''çok yol, az para''