0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
demek sende de var bende meraklısıyım ama bende kı pilli dandik bi şey barış satsana bana şu subaruyu ama lpg takmak sartıyla[/quote]doğru be bunlarda cok yakar en iyisi lpg taktırmalı
demek sende de var bende meraklısıyım ama bende kı pilli dandik bi şey barış satsana bana şu subaruyu ama lpg takmak sartıyla [/quote]senin cnn saolsun fatih zaten bnm arac lgp li Arkadaslar pahalı bi ugras oldugu kesin fakat benzinli rc oncesinde elektrikli olarak baslamanızı tavsiye ederim cunku gercekten manevra kabiliyeti hassas araclar ben bnm subaruyu vura vura manyak ettim dogrusu ama cok sukur kep aerodinamik ve esnek rc de marka nikko dan sasmayın derim toysarus da elektrikli rc fiyatları su an 220 ile 270 arası degismekte eger hızlı ve buyuk kasa seviyosanız kesinlikle tavsiye ederim doyulmaz bir oyun zevki var[quote=Doğan Keleş] konudan anlayan var mı acab aramızda böyle kalıpçılık işlernden falan? [/quote]dogan sana bu konuda yardımcı olabilirim fiber işiyle ugrasan bi arkadasım kepin kalıbını alırlar aynısından sanda 10 tane falan verirler yani ama boya konusunda kendi zevkine gorede yaptırabilirsin