Gönderen Konu: ae101 usdm corolla.........!!!!!!!!!!!!  (Okunma sayısı 4426 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • usdm corolla
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • 1 kere teşekkür edildi
ae101 usdm corolla.........!!!!!!!!!!!!
« : Kasım 11, 2009, 19:34:38 »
1997 model 63.340km de toyota corolla 1.6 XEİ...aracınn ılk sahıbıyız..gecen senee kadar aracla oynanmadı...gecen sene subat ayında basladık..

pionner 6050 teyp,alpine mrp1000a bass anfisi,sound magus mid anfisi,stinger kapasitör..stinger kablolar..kicker sigorta..audio system compenant..cadence gtx750 30cm subwoofer..

bosh 4 tırnak buji..nanocharger..orta susturucu iptali..pipercross cai..real son susturucu..5cm AP spor yay..

kamosonic 8000K xenon..ön tampon plakalık iptali..ön logo iptali..usdm arka reflektör..usdm arka tampon..arkalarda ava 15"jant 195/50/15 falken lastikler..
önlerde 185/55/14 sac jant üzerinde kumho ku31 lastikler bulunmakta

Resımler vardı ama bazı arkadaslarımızın resım boyutları pek hosuna gıtmedı onun ıcın kaldırdım..................

Toyota Club Türkiye

ae101 usdm corolla.........!!!!!!!!!!!!
« : Kasım 11, 2009, 19:34:38 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Avensis 1.6 Comfort
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: ae101 usdm corolla.........!!!!!!!!!!!!
« Yanıtla #1 : Kasım 11, 2009, 19:42:30 »
Araç çok temiz ve güzel duruyor, yaptığınız uygulamalarda yakışmış güle güle kullanın.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • usdm corolla
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Kasım 11, 2009, 19:47:04 »
cok tessekkur edıyorumm...begenmmenıze sevındımmm.....;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • TODAY TOMORROW TOYOTA
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '95
  • 10 kere teşekkür etti
  • 16 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Kasım 11, 2009, 19:54:18 »
aracınız çok güzel modifiyede sade ve şık olmuş deponuz ful yolunuz açık olsun 
1995  Corolla  1.6 16v  114 hp  xei  a/c  zavoli sıralı lpg    ~ N A M-I   D İ Ğ E R   E F S A N E ~

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Kasım 11, 2009, 19:59:28 »
Resimler çok büyük ama varsa daha büyük koyunda gözümüze gözümüze girsin 2 saatir resimleri görmek için bekliyorum en sonunda sayfayı kapattım, lütfen mesajınızı editleyin ve resimlerin boyutlarını 1024 x 768 gibi daha düzgün ebatlarda ekleyin

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • usdm corolla
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Kasım 11, 2009, 20:20:58 »
Resimler çok büyük ama varsa daha büyük koyunda gözümüze gözümüze girsin 2 saatir resimleri görmek için bekliyorum en sonunda sayfayı kapattım, lütfen mesajınızı editleyin ve resimlerin boyutlarını 1024 x 768 gibi daha düzgün ebatlarda ekleyin

Bunu daha duzgun bir sekılde soyleyebılırdın sonucta ben sıteye yenı uye oldum ayrıca sız yenı tanıdıklarınıza bı sekılde mı yaklasıyorsunuz bız belkı duzgun aklı basında ınsanlar wardır dıye sıteye uye olduk ama daha halen bazı kısıler lıse yasındalar sızlere ıyı forumlar unutmayınkı sadece toyotaclubtr yok... hayırlı gunler....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • usdm corolla
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Kasım 11, 2009, 20:29:31 »
aracınız çok güzel modifiyede sade ve şık olmuş deponuz ful yolunuz açık olsun 

cok tesekkur ederım :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #7 : Kasım 11, 2009, 20:42:27 »
Bunu daha duzgun bir sekılde soyleyebılırdın sonucta ben sıteye yenı uye oldum ayrıca sız yenı tanıdıklarınıza bı sekılde mı yaklasıyorsunuz bız belkı duzgun aklı basında ınsanlar wardır dıye sıteye uye olduk ama daha halen bazı kısıler lıse yasındalar sızlere ıyı forumlar unutmayınkı sadece toyotaclubtr yok... hayırlı gunler....

kimin lise çağında olduğu belli :D bu 1.si :)

2. si Türkçe yazım kurallarına uyarsan daha iyi olur, güzelim Türkçemizi katletmişsin resmen :D :D ayıp ,

3. sü ise Toyota forumu olarak TR de tek toyotaclubtr var :D :D

aracınıza 2 3 parça değişiklik yapıp apar topar yorum için fotoğraf ekliyorsun sonrada afra tafra yapıyorsun, liseli diyorsun birde :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • usdm corolla
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Kasım 11, 2009, 20:49:36 »
kimin lise çağında olduğu belli :D bu 1.si :)

2. si Türkçe yazım kurallarına uyarsan daha iyi olur, güzelim Türkçemizi katletmişsin resmen :D :D ayıp ,

3. sü ise Toyota forumu olarak TR de tek toyotaclubtr var :D :D

aracınıza 2 3 parça değişiklik yapıp apar topar yorum için fotoğraf ekliyorsun sonrada afra tafra yapıyorsun, liseli diyorsun birde :D :D

dogru soyluyorsun o 2 3 degısıklık dedıgın aylarca beklenıp arastırılıp ozenle toplanan parcalar degılmı?? ama unutmayın kı herkesın bı işi veya para dolu bır babası yoktur bunu bız ıst. ögrencılık hayatımızla ve calıstıgımız alın terıyle kazandıgımız parayla aldıgımız ıcın bu kadar kucuk duruma dusuyoruz degıl mı?? sen aynaya bakıpta bı kendını sorgula... trde tek toyotaclubtr olabılır ama isim olarak :) haha bı cok sıtede uyelıgım var beklerım senı... afra tafra yapan ben degılım , o 2 3 parcayı taktıgım ıcın dokundukı  resımlere camur atıyorsun.. hadı sızlere ıı forumlar...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #9 : Kasım 11, 2009, 20:58:07 »
dogru soyluyorsun o 2 3 degısıklık dedıgın aylarca beklenıp arastırılıp ozenle toplanan parcalar degılmı?? ama unutmayın kı herkesın bı işi veya para dolu bır babası yoktur bunu bız ıst. ögrencılık hayatımızla ve calıstıgımız alın terıyle kazandıgımız parayla aldıgımız ıcın bu kadar kucuk duruma dusuyoruz degıl mı?? sen aynaya bakıpta bı kendını sorgula... trde tek toyotaclubtr olabılır ama isim olarak :) haha bı cok sıtede uyelıgım var beklerım senı... afra tafra yapan ben degılım , o 2 3 parcayı taktıgım ıcın dokundukı  resımlere camur atıyorsun.. hadı sızlere ıı forumlar...

türkeçey bak bu yeni gençlik nekadar bozulmuş :D kardeşim bak sen benim avatarımdaki arabaya :) neden senin aracına çamur atim kıskandığım içinmi :D ayrıca baba parası değil eşşek gibi alın teriyle çalıştımda aldım , değişiklikleri içinde bi ton emek harcadım , biz üniversiteyi bile okurken çalışıp kendimiz kazanıp kendimiz okuduk,

yazmadan önce kjarşındakini tartarak yazı yaz duvara toslama böyle, bize iyi forumlar :D sağol sen git o diğer biçok foruma olurmu güle güle   :alkis:  :alkis:  :ıslık:  :ıslık:

afra tafra yapan ben degılım , o 2 3 parcayı taktıgım ıcın dokundukı  resımlere camur atıyorsun.. hadı sızlere ıı forumlar...

Ne dokunucak anlamadım :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Kasım 11, 2009, 20:59:19 »
 |-\

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • volvo s40
  • Araç: ---
« Yanıtla #11 : Kasım 11, 2009, 20:59:28 »
arkadaşlar  gerginliğe  gerek yok ;)  herkezin yaptırdığı taktırdığı kendine ;) yani birine bi faydası yok buraya insanların görüşlerini almak amaçlı koyuluyor ;) cem arkadaşımın dediği gibi herkezin babasında para  yok ;) ;) ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #12 : Kasım 11, 2009, 21:04:43 »
arkadaşlar  gerginliğe  gerek yok ;)  herkezin yaptırdığı taktırdığı kendine ;) yani birine bi faydası yok buraya insanların görüşlerini almak amaçlı koyuluyor ;) cem arkadaşımın dediği gibi herkezin babasında para  yok ;) ;) ;)

baba parasıyla kim ne almış bu laf nereye anlamadım Ercan ? ? ? biz babanda para neden yok adam gibi modifiye neden yapmadınmı dedik ? ? ?  sadece fotoğraflar çok büyük dedim adam gürledi 3700 küsürlük bi çözünürlükte koymuş açılması 5dk sürüyor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '94
  • 14 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Kasım 11, 2009, 21:09:51 »
Her yerde bu asiri alinganlik, asiri tepki.Ne gerek var... :)
Fe... :-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Kasım 11, 2009, 21:10:12 »
cem-hüseyin,
bu konudan önce tanışma bölümünde mesajını gördüm resmen dumur oldum :)
birde seni uyaran arkadaşlara tabiri caizse sert yapmışsın (kibarca uyarmalarına rağmen)
heryerin kuralları vardır end. mühendisliğinde öğrenciyim yazmışsın bunları bilmen lazım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • volvo s40
« Yanıtla #15 : Kasım 11, 2009, 21:10:23 »

biraz  dah  düzgün söyleseydin mesela  arkadaşım resimlerin boyutunu küçült büyük olduğundan çok beklemek zorunda kalıyoruz falan diye bilirdin   ;) ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #16 : Kasım 11, 2009, 21:18:02 »
biraz  dah  düzgün söyleseydin mesela  arkadaşım resimlerin boyutunu küçült büyük olduğundan çok beklemek zorunda kalıyoruz falan diye bilirdin   ;) ;)

Ercan her yeni gelen aynısını yapıyor herkesin ağzına biberon tutamayızki , forumun kuralları var kimse okumuyor paldır küldür dalıyor, adminlerden Alperin bu konuda yazısı bile var forumda , fotoğrafları 1024 x 768 gibi uygun boyutlarda yükleyin diye üstelik arkadaş türkeçi biçerdöverle biçmiş resmen :)

kurallar burda :

http://www.toyotaclubtr.com/site-kurallari/turkce-yazim-kurallari/

http://www.toyotaclubtr.com/site-kurallari/forum-kurallari/

http://www.toyotaclubtr.com/site-kurallari/uye-adi-ve-soyadi/

Fotoğraf ekleme ile ilgili konu ve 9. ve 10. mesajda Alperin yazısı

http://www.toyotaclubtr.com/fotograflar-videolar/resim-ekleme/

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • volvo s40
« Yanıtla #17 : Kasım 11, 2009, 21:23:12 »
Abi  bende  okumadım o kuralları ama yaptığım bir iki hatadada  böyle  terslenerek  bir uyarı almamıştım ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • If it is not Boeing, I am not going... ;)
    • ToyotaClubTr Facebook Sayfası
  • Araç: Prius
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: '10
  • 2 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Kasım 12, 2009, 08:23:34 »
türkeçey bak bu yeni gençlik nekadar bozulmuş :D kardeşim bak sen benim avatarımdaki arabaya :) neden senin aracına çamur atim kıskandığım içinmi :D ayrıca baba parası değil eşşek gibi alın teriyle çalıştımda aldım , değişiklikleri içinde bi ton emek harcadım , biz üniversiteyi bile okurken çalışıp kendimiz kazanıp kendimiz okuduk,

yazmadan önce kjarşındakini tartarak yazı yaz duvara toslama böyle, bize iyi forumlar :D sağol sen git o diğer biçok foruma olurmu güle güle   :alkis:  :alkis:  :ıslık:  :ıslık:

Ne dokunucak anlamadım :D :D

Cukkk, kapak tamam... :D
Toyota Prius 1.8 Premium Hybrid