0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Resimler çok büyük ama varsa daha büyük koyunda gözümüze gözümüze girsin 2 saatir resimleri görmek için bekliyorum en sonunda sayfayı kapattım, lütfen mesajınızı editleyin ve resimlerin boyutlarını 1024 x 768 gibi daha düzgün ebatlarda ekleyin
aracınız çok güzel modifiyede sade ve şık olmuş deponuz ful yolunuz açık olsun
Bunu daha duzgun bir sekılde soyleyebılırdın sonucta ben sıteye yenı uye oldum ayrıca sız yenı tanıdıklarınıza bı sekılde mı yaklasıyorsunuz bız belkı duzgun aklı basında ınsanlar wardır dıye sıteye uye olduk ama daha halen bazı kısıler lıse yasındalar sızlere ıyı forumlar unutmayınkı sadece toyotaclubtr yok... hayırlı gunler....
kimin lise çağında olduğu belli bu 1.si 2. si Türkçe yazım kurallarına uyarsan daha iyi olur, güzelim Türkçemizi katletmişsin resmen ayıp ,3. sü ise Toyota forumu olarak TR de tek toyotaclubtr var aracınıza 2 3 parça değişiklik yapıp apar topar yorum için fotoğraf ekliyorsun sonrada afra tafra yapıyorsun, liseli diyorsun birde
dogru soyluyorsun o 2 3 degısıklık dedıgın aylarca beklenıp arastırılıp ozenle toplanan parcalar degılmı?? ama unutmayın kı herkesın bı işi veya para dolu bır babası yoktur bunu bız ıst. ögrencılık hayatımızla ve calıstıgımız alın terıyle kazandıgımız parayla aldıgımız ıcın bu kadar kucuk duruma dusuyoruz degıl mı?? sen aynaya bakıpta bı kendını sorgula... trde tek toyotaclubtr olabılır ama isim olarak haha bı cok sıtede uyelıgım var beklerım senı... afra tafra yapan ben degılım , o 2 3 parcayı taktıgım ıcın dokundukı resımlere camur atıyorsun.. hadı sızlere ıı forumlar...
afra tafra yapan ben degılım , o 2 3 parcayı taktıgım ıcın dokundukı resımlere camur atıyorsun.. hadı sızlere ıı forumlar...
arkadaşlar gerginliğe gerek yok herkezin yaptırdığı taktırdığı kendine yani birine bi faydası yok buraya insanların görüşlerini almak amaçlı koyuluyor cem arkadaşımın dediği gibi herkezin babasında para yok
biraz dah düzgün söyleseydin mesela arkadaşım resimlerin boyutunu küçült büyük olduğundan çok beklemek zorunda kalıyoruz falan diye bilirdin
türkeçey bak bu yeni gençlik nekadar bozulmuş kardeşim bak sen benim avatarımdaki arabaya neden senin aracına çamur atim kıskandığım içinmi ayrıca baba parası değil eşşek gibi alın teriyle çalıştımda aldım , değişiklikleri içinde bi ton emek harcadım , biz üniversiteyi bile okurken çalışıp kendimiz kazanıp kendimiz okuduk,yazmadan önce kjarşındakini tartarak yazı yaz duvara toslama böyle, bize iyi forumlar sağol sen git o diğer biçok foruma olurmu güle güle Ne dokunucak anlamadım