0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hayırlı olsun Aydın, gerçekten çok farklı olmuş
Hayırlı olsun Aydın, güle güle kullan. Maşallah çok güzel olmuş.Ama hani söz vermiştin, ben arabayı teslim almadan önce birşey yapmayacaktın
mehmet hocam sana yol gösteriyor. sen arabayı teslim alana kadar bunlardan sipariş ver anca gelir diyor.yoksa aydın verdiği sözde durur.
Aydın abi hayırlı olsun, gerçekten çok şık olmuş. Daha önce biz de bir takım bu farlardan takmıştık. Hakikaten süper oluyor. Ekte resimlerini gönderiyorum ama senin araba kırmızı olunca daha bi tatlı durmuş siyah tabanlı angeller...
Aydın abi hayırlı olsun çok güzelde jant lastik + yay olmadan kendini ne yaprsan yap göstermiycek bunlar gel şu işi halledelim bak
Hişşşt Mesut bana gaz verme kışı böyle yüksek yüksek geçireceğim yollarda kötü yaza inşallah
abi o jantlarla çok kötü duruyor ama napim
Aydın Abi hayırlı olsun gerçekten çok güzel duruyor. Farklı bir hava katmış.
Hopp! jant ısmarla o zaman lastikleri ben alırım üstündekileri vererek
Sağol Ceyhun seneye senin araç ile takas edelim olurmu
Düğün arifesinde birine söylediğin lafa bak Aydın abi
bunlarla belli bir zaman ayırıp uğraşmak gerekiyor,bence gayet güzel ve hoş olmuş,eline emeğine sağlık...
sen kaşındın
Sende paraları bunlara haycamasaydın abi şöyle bi jant lastik yay ataydın önce şimdikinden çok daha agrasif ve oş dururdu bence kaşı beni
Aydın Abi hayırlı olsun çok yakışmış Ergün, gaz mı veriyorsun oradan saten gümüşü aracı koyarak