0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ufak bir ayrıntı olarak gözükse de bence böyle daha şık olmuş.
maşallah çok güzel olmuş..dolu dolu dip diri araçallah kazadan beladan ve nazardan korusun...body kit çok sade ve güzel yakışmış...ellerine sağlık
Maşallah diyeyim çok güzel olmuş, arka stoplarada bir iyilik düşünmek lazım . İç döşemeyi bende çok başarılı buldum...
yan marşpiyeller vedate=1257709576]Yarım kalan ve 2nci aşamada yapılacak işlemler:1. Motor bölmesi izolasyonu yapılacak.2.Yansinyaller beyaz yapılacak.3.Direksiyon ve vites topuzu deri kaplanacak.4.Camlara %35 Film çekilecek.5.Arka stoplar boyanacak.6.Farlar zenon yapılacak.7.Açık filitre uygulaması yapılacak.bu dedikllerinizi yaparsanız daha düzgün olur
tek kelimeyle harika olmuş, İzmirde nerede yaptırdınız bunları, tavsiye ettiğiniz yer isimleri verebilirmisiniz.
Konuyu katletmek istemiyorum ama, konu Carina olunca Hasan Bey'den yardım almak istedim, benim kuzende de aynı arabanın düz viteslisinden var. Geçenlerde sağ arka stop lambasını biyere sürtmüş köşesini çatlatmış, bulamadığını söyledi. Carina için şeffaf yada normal stop bulabileceğimiz biryer varmıdır acaba ? Netten biraz baktım ama hiç denk gelmedi. Yardımcı olursanız sevinirim... Bu arada cam filmleride çok güzel olmuş
Yeni stop almak yerine, stoplara siyah transparan film çekseniz çok güzel durur bence