0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Nasıl yani. Dünyada yok mu böyle bir araç diyorsunuz
Bakınız; "Lexus LS460L yada LS600h" Fiyat arttıkça oluyor ama ortaya çıkan şey; senin de kastettiğin manada ne tam bir spor araç ne de tam bir konfora yönelik araç
ben olsam o paraya ne 206 nede corolla alırdımbence honda civic daha iyi bir seçim olur. çünkü hem modifiyeye çok uygun hemde corolladan aşağı kalmaz.
üstten tek egzantirikli bir arabaya ne yaparsanız yapın yürümez.ha şunuda unutmadan.vti harici vtecler sahte vtec vtec açınca sesi haricinde başka hiçbir şeye yaramıyor.fanatiklik ülkemizde çok.honda fanatiğide çok.t sport içinde şanzımanı kötü diye yerden yere vurdular halbuki videolarda çok seri tırmandığını biliyorum bilenlerde var.fanatiklik yüzünden türkiye güzel modlanıp güzel güçler alabileceği bir araçtan mahrum kaldı.fanatiklik bu devirde kötü gerçekleri görüpte yorumlamak lazım.murat abicim konfor ve performans nasıl mı bir arada oluyor ? e11'den sonraki corolla'ları buna dahil edebilirim.124 dual vvt-i ,132 valvematic hem konfor hem performans tatmin edici.bindim ve test etme şansım oldu.şahsi fikrim budur