0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Peugeot'un GTI serileri dışındaki 1.6'ların Corolla 1.6'dan daha seri olduğunu hiç sanmıyorum.
Peugeot 207 RC alsak? )))))))Tamam kardeşim ne alıyorsanız alın alla allaaaaaa karışmıyorum:))))))Kamikazeler sizi:)))
RC işin içine giriyorsa T-Sport,Type R ve S2000
206 RC ve ya 207 RC alabileceğiniz paraya bu bahsettiğiniz araçların 206 RC ve 207 RC ile aynı model ve kilometreye sahip olanlarının yanından bile geçemezsiniz hocam.Peugeot 307 kullanıcısıyım, ailecek içine sığabilsek 206 alırdım, fanatiği olmadığımı, "dünya yıkılsa yine de peugeot" diyenlerden olmadığımı peşinen belirtmek isterim. (tanışma kısmında aracımı değiştirmek düşüncesinde olduğumu ve yeni tercih olarak gönlümden yeni corolla geçtiğini anlatmıştım.) 2004 model aracım şu an 80.000 kilometrede ve Allah nazardan saklasın şu zamana kadar (yaşından ve kilometresinden dolayı zorunlu olduğum için geçen hafta trigger ve baskı balata değiştirdim) 10.000 km bakımlarından başka bir masrafı olmamıştır. Her marka araçta olduğu gibi, bakımları zamanında yapılmış hiçbir peugeot da sahibini üzmez. 180.000 kilometreye gelmiş ve halen ilk günkü gibi giden 206 GTI sahibi arkadaşlarım var, ki GTI efendi efendi sürülen bir araç değildir. Tıkırtı gıcırtı derseniz üye olduğumdan bu yana bu forumu da inceliyorum (Sıfır kilometre corollalarda göğüsten gelen ses için kaç üyenin şikayetini okudum bu forumda), diğer taraftan vwturk forumuna da üyeyim (3000 kilometrede biten balatalar, ayar tutmayan gaz kelebekleri vs.vs.)orayı da inceliyorum tıkırtı şikayeti olana rastlamamak mümkün değil. Otomobil denen ve binlerce parçadan oluşan mekanizmada tıkırtı ararsanız illa ki buluyorsunuz tıngırdayan birşeyler. 206'ların 1.6 110 BG olanları da 1.6 90 BG olanları da var, elde olanak varsa 110BG almak en mantıklısı, hatta en cazip seçenek 180 BG gücüyle 206RC olur. RC'ye çıkılamıyorsa XS yerine daha dolu donanım için quiksilver alınabilir, tek kapının sağladığı sportif görünümü 3.5 cm yayla destekler, GTI tampon koyar, 17 inch jant ve 1 numara cam filmiyle arzuladığınız şekli yakalarsınız. Xenondur ledli stoptur arka rüzgarlıktır sonu yok 206'da, ne yapsanız hepsi yakışır.
Hah Çetin hocam çok şükür sonunda beni anlayan biri çıktı, teşekkürler:))))
206 xs teknik verileri : Hızlanma 0-100km/s 11,70 sn
Bakın ben mi yanlış anlıyorum acaba??Soruyu soran arkadaş 17 yaşında, modifiye hastası..Konu dağıldı gitti...Sorduğu seçenekler 206 XS ve Corolla Gli. Bu arkadaş 40 yaşında memur olsa Corolla derdim. Sorunsuzluğunu biliyorum çok şükür Toyota'nın, Peugeot Toyota'dan iyidir de demedi burada kimse...Sorunsuzluğu sebebi ile zaten Land Rover'dan koşarak kaçıp Toyota'ya döndüm çok çok da memnunum...Ama allah aşkına Corollaya ne modifiye parçası takacak bu arkadaş?? Spoiler konularında bile bilmem ne spoilerını kesip takıyorsunuz araca. Modifiye, pıstırma, xenon vs bu iki seçenek arasında soran arkadaş için 206daha uygundur bence. Ama Toyota daha sorunsuzdur, 1.6'sı da daha seri olabilir bilmiyorum. Serilik daha önemli derse (kalkış önemli demiş) alsın Corolla'yı.İlk sorulan soru kaynıyor, konu açılıp son mesaj üzerine cevaplar veriliyor saçma bir noktaya geliyor olay.
Konfor ve performans nasil bir arada oluyor?Cok merak ettim.
1.8L hacimden 192 bg çıkaran toyota corolla t-sport,2.0L 201 hp çıkaran honda civic type r ve 2.0L den 240 bg çıkaran honda s2000.bu saydığımız otolar modifiye adına üretilmiş arabalar.tuning meraklısı bir kişinin eline geçtiği zaman illaki modlanıcak.anlatmak istediğim bu saydığım araçlara harcanan paralarla daha fazla güç alırsınız.