0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu kadar yazıyı yazana kadar siteden arama seçeneğini kullansaydınız aradığınızdan fazlasını bulabilirdiniz.Yine de sorularınıza cevap vereyim.1_Yakıtınız tamamiyle sizin kullanımınıza bağlı.2_İlk çalıştırmada soğuk motor için bu elbette normaldir. 3-5 Dakika (soğuğun şiddetine göre değişir.)3_550 gibi bir devire düşüp yükselmesi bu VVT-I motorların özelliğidir.Alışmanız tavsiye edilir.Çözümü yoktur.4_Bu da VVT-I motorların bir özelliğidir diyebiliriz.120 den sonra basmaya deva mederseniz sesin bir miktar kesildiğini fark edebilirsiniz.
emre bey sizde bana o şekil yok okusaydınız lı yazıyı yazana kadar. baska yeni konulara baksaydınızya.araclarla ilgili tecrubenizin ne derecede oldugunu bilmiyorum. ama yazdıgınız cevaplar bence cok komik bu dediklerinizi bilmeyen varmıki aramızda.muhammet beye tesekkur ederek cevabını okumanızı tavsiye ederim
emre bey sizde bana o şekil yok okusaydınız lı yazıyı yazana kadar. baska yeni konulara baksaydınızya.
selam arkadaslar.yaklasık 1 ay önce uzun aramalarımdan sonra2005 model corolla 1.6 S/D linea sedan (ruhastta tam olarak bole yazıyo) gümüs gri aracımı aldımbu 4. aracımarac 62 binde ve hic lpg takılmamıs. kesinlikle cok temiz kullanılmıs.
emeğine ve bilgine sağlık emre arkadaşım bilgi paylaşımın için teşekkürler
merhaba arkadaşlar benimde zeynal sarıkaya arkadaşımız gibi bir problemim var.Aracım corolla 99 terra.Motor sıcakken aracı çalıştırdığımda devir sona kadar düşüyor tam stop edecekken tekrar yükselip normal haline geliyor.Nadir de olsa bazen stop ediyor gaza basmazsam.Bu dediklerim araç rolantide çalışırken oluyor.Araç hareket halindeyken devirle ilgili hiç bir sorunum yok.Asıl anlayamadığım şey ise motor soğuk iken yüksek devir ısınana kadar normal fakat motor sıcakken aynı rolanti niye bozulur.Böyle bir şey başına gelmiş olanlar veya bilgisi tecrübesi olanlar yardım edebilirler mi acaba?Sanayide 50 tane ustanın ayrı ayrı fikir verip kurcalamasını istemiyorum rolantiyi.Yardımlarınızı bekliyorum..
Arkadaşlar sizin tartıştığınız konuda geçen vvt-i motor sanırım.Benim araçtaki sorun ile ilgili yorum yapabilecek birisi yok mu?Yardımlarınızı bekliyorum.
Bende avensisimde yaşıyorum kelebek bile temizlendi araba 2 veya 3 ay önce motor yaktıydı motorda bir çok eldende geçti parçalardanda sorun yapamaz benimkisi çokta canımı sıkıyor acilen çözüm bulunursa sevineceğim.