0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
tek kural aga, içmiyorum de kendine söz ver, sözünden dönersen döneksin demektir ve si,garadan daha büyük olan kişilik problemin var demektir akabinde kişiliğini oturt ve sigarayı ondan sonra bırakmayı dene ben 9 ay önce aynen şöyle yaptım.sigaramı söndürdüm ve dedimki biri için değil,bir şey için değil kendime söz verdiğim için bir daha sigara içmeyeceğim dedim, söz verdim ve 9 aydan bu yana mazallah delikanlının hasıyım hala en azından sözümde duruyorum.kendinize söz vermek en iyisi.
Sn Murat Aklınızla bin yaşayın, hadi o zaman sn dağhan sigarayı bırakalım isterseniz ha ne diyorsunuz ?
...Not: Daghan bu konuyu acali 3 sene gecti. Halen de iciyor diye biliyorum. Sarki beste güfte yaparken iyi oluyormusmus.
Bu kadar denk gelmez Bir sigara yaktım daha demin ve bakayım dedim bir bizim foruma Şansa da bu konu denk geldi Dün akşam 2 beste yaptım valla fosur fosur içerek Eskiye oranla daha fazla içiyorum artık. İş durumum bunu gerektirdi bir nevi. Bir de askerlikten sonra bozuldu sigara içme düzenim. Nöbete kalk gece. 2 saat dön dolaş baktım olmuyor başladım nöbetlerde de sigara içmeye. 35 yaşımda bırakacağım diye bir söz verdim kendime. Küden Abey bunu da ölümsüzleştir Bakalım hayat ne getirir bilinmez...