0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
öncelikle geçmiş olsun timuçin bey.benim tamponu 50 T.L.'ye boyadılar yetkili serviste.bence parasından ziyade nasıl kaliteli boyattırabileğinizi araştırın.çünkü her gördüğünüzde moraliniz bozulmasın.kimse sırıtarak abi hayırdır tamponu boyatmışsın diye gırgır geçmesin.
Timuçin bey geçmiş olsun, sizin gibi ufak 2 3 kaza bende atlatınca çok daha dikkatli olmaya başladım açıkçası, ve çokta iyi oluyor böyle tampon boyatmaya gelince , Sefer bey 50TL ye yetkili serviste boyattım demiş ama ben buna inanamıyorum açıkçası usta ve kullanılan malzeme nekadar kaliteli bilmeem, ben yetkili servise sorduğumda 300TL fiyat vermişlerdi.
Bu sabah işe gelirken basın ekspres yolunun halkalı kavşağında ufak bir kaaz atlattım. Hata tamamen bendeydi, kavşaın dönüş yoluna girdim, dönüşe gelmeden sağ taraftan gelen kamyonun arkasından yola aniden başka bir araç çıkınca sola kaçayım derken solda arkada çok uzakta sandığım Tır sol arka tampona çarptı. Çok sert bir çarpma değildi, hatta çarptı mı çarpmadı mı tam anlamadım ama korkusu yetti. İndik baktık, kesin far kırılmıştır, kaporta yamulmuştur derken bir baktım sadece plastik yampon çizilmiş. Çok kötü bir çizik, boya gitmiş ama tamponda yamulma falan yoktu. Acelem olduğu için, çarptığım tırda da hiçbirşey olmadığı için rapor falan tutmadan yola devam ettim. Ama şimdi o boyası bozuk yeri boyatmak gerekecek, sanırım komple tamponu boyatıcam. Şimdilik böyle dursun, belki de bu hafif kaza iyi oldu, yağmurlu havalarda bu korkuyla daha dikkatli giderim artık.Tampon boyama ne kadar çıkar, bilgisi olan bir arkadaş var mı aramızda?
allah beterinden korusun hocam bununla geçimiş olsun sizde bir yaralanma falan herhalde buna şükür edin bence tekrar geçmiş olsun.(bu arada basın expres yolunu hergün bende kullanıyorum yağmurlu havalarda çok dikkat etmek lazım.)