Gönderen Konu: Yarisle ufak bir kaza atlattım.  (Okunma sayısı 3173 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: B+
  • 3 kere teşekkür edildi
Yarisle ufak bir kaza atlattım.
« : Kasım 04, 2009, 12:48:34 »
Bu sabah işe gelirken basın ekspres yolunun halkalı kavşağında ufak bir kaaz atlattım. Hata tamamen bendeydi, kavşaın dönüş yoluna girdim, dönüşe gelmeden sağ taraftan gelen kamyonun arkasından yola aniden başka bir araç çıkınca sola kaçayım derken solda arkada çok uzakta sandığım Tır sol arka tampona çarptı. Çok sert bir çarpma değildi, hatta çarptı mı çarpmadı mı tam anlamadım ama korkusu yetti. İndik baktık, kesin far kırılmıştır, kaporta yamulmuştur derken bir baktım sadece plastik yampon çizilmiş. Çok kötü bir çizik, boya gitmiş ama tamponda yamulma falan yoktu. Acelem olduğu için, çarptığım tırda da hiçbirşey olmadığı için rapor falan tutmadan yola devam ettim. Ama şimdi o boyası bozuk yeri boyatmak gerekecek, sanırım komple tamponu boyatıcam. Şimdilik böyle dursun, belki de bu hafif kaza iyi oldu, yağmurlu havalarda bu korkuyla daha dikkatli giderim artık.

Tampon boyama ne kadar çıkar, bilgisi olan bir arkadaş var mı aramızda?
All I ask is a tall ship and a star to steer her by...

Toyota Club Türkiye

Yarisle ufak bir kaza atlattım.
« : Kasım 04, 2009, 12:48:34 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • 3 kere teşekkür etti
Ynt: Yarisle ufak bir kaza atlattım.
« Yanıtla #1 : Kasım 04, 2009, 12:59:36 »
öncelikle geçmiş olsun timuçin bey.
benim tamponu 50 T.L.'ye boyadılar yetkili serviste.bence parasından ziyade nasıl kaliteli boyattırabileğinizi araştırın.çünkü her gördüğünüzde moraliniz bozulmasın.kimse sırıtarak abi hayırdır tamponu boyatmışsın diye gırgır geçmesin.
http://www.kirmizimavi.org/forum/index.php  --- Mavi Ateş --- Kardemir Karabükspor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Kasım 04, 2009, 13:11:44 »
öncelikle geçmiş olsun timuçin bey.
benim tamponu 50 T.L.'ye boyadılar yetkili serviste.bence parasından ziyade nasıl kaliteli boyattırabileğinizi araştırın.çünkü her gördüğünüzde moraliniz bozulmasın.kimse sırıtarak abi hayırdır tamponu boyatmışsın diye gırgır geçmesin.
Benim arabanın tamponları zaten önceden boyalıydı, çok çok dikkatli inceleyince belli oluyordu. İlk sahibi satmadan önce Sonkar Toyota servisinde boyattım demişti.
Aslında orası yolumun üzerinde. Bir uğrayıp fiyat alayım. 100 liradan ucuzsa boyatırım.

Ufak kaza, çok büyük birşey değildi de o andaki korku yetti. Aynada kocaman tır görünce eyvah şimdü bu üzerimden geçer demiştim bir an için. Neyse ki ufak hasarla atlattım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Kasım 04, 2009, 13:15:51 »
Timuçin bey geçmiş olsun, sizin gibi ufak 2 3 kaza bende atlatınca çok daha dikkatli olmaya başladım açıkçası, ve çokta iyi oluyor böyle :D

tampon boyatmaya gelince , Sefer bey 50TL ye yetkili serviste boyattım demiş ama ben buna inanamıyorum açıkçası usta ve kullanılan malzeme nekadar kaliteli bilmeem, ben yetkili servise sorduğumda 300TL fiyat vermişlerdi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Kasım 04, 2009, 13:21:55 »
Timuçin bey geçmiş olsun, sizin gibi ufak 2 3 kaza bende atlatınca çok daha dikkatli olmaya başladım açıkçası, ve çokta iyi oluyor böyle :D

tampon boyatmaya gelince , Sefer bey 50TL ye yetkili serviste boyattım demiş ama ben buna inanamıyorum açıkçası usta ve kullanılan malzeme nekadar kaliteli bilmeem, ben yetkili servise sorduğumda 300TL fiyat vermişlerdi.
uff, 300TL çokmuş. Zaten 2 ay sonra 30bin bakımı zamanı gelecek, en iyisi bir süre böyle dolaşayım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: AB+
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Kasım 04, 2009, 13:31:34 »
gerçekten 50 T.L. ye boyattım.faturasıda var.hiç pazarlıkta etmedim.ayrıca yetkili servis toyota tüylüoğlu.karadeniz ereğli'de.
ama yapılan işten açıkçası memnun kalmadım.belli oluyor, boyayı tutturamadılar.üç ay sonra onbin bakımına gidince kendilerine şikayetimi bildireceğim.bakalım ne olacak.
aslında benim için önemlisi fiyatından daha ziyade rengin tutması ve belli olmaması.
kimse yanlış anlamasın çok zengin olduğumdan veya parayı kolay kazandığım için falan öyle demiyorum.boyanan yere her baktığımda duyduğum üzüntü ve moral bozukluğu inanın parayla ölçülmez.
http://www.kirmizimavi.org/forum/index.php  --- Mavi Ateş --- Kardemir Karabükspor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #6 : Kasım 04, 2009, 13:36:42 »
Çok geçmiş olsun timuçin abi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Kasım 04, 2009, 13:38:05 »
İstanbulda 20bin bakımı için gittiğim Toyotronic özel serviste arka tamponda önceden düşmüş olup yenisini aldığım park sensörü parçasını tampon rengine boyamışlardı, rengini tam tutturmuşlardı o zaman. 30bin bakımına gittiğimde oranın boya-kaporta bölümündeki ustaya sorayım bakalım nasıl olacak. Zaten şu anda 50 lira bile olsa o parayı verecek halim yok, mecburen 2-3 ay böyle gezeceğim ama en ufak çizik bile gözüme takılıyor, şimdi arabaya her bakışta keyfim kaçacak. Neyse ki daha büyük kaza olmadı...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #8 : Kasım 04, 2009, 13:47:23 »
büyük geçmiş olsun.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #9 : Kasım 04, 2009, 13:53:46 »
Geçmiş olsun...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '23
  • 5 kere teşekkür etti
  • 12 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Kasım 04, 2009, 13:55:26 »
Bu sabah işe gelirken basın ekspres yolunun halkalı kavşağında ufak bir kaaz atlattım. Hata tamamen bendeydi, kavşaın dönüş yoluna girdim, dönüşe gelmeden sağ taraftan gelen kamyonun arkasından yola aniden başka bir araç çıkınca sola kaçayım derken solda arkada çok uzakta sandığım Tır sol arka tampona çarptı. Çok sert bir çarpma değildi, hatta çarptı mı çarpmadı mı tam anlamadım ama korkusu yetti. İndik baktık, kesin far kırılmıştır, kaporta yamulmuştur derken bir baktım sadece plastik yampon çizilmiş. Çok kötü bir çizik, boya gitmiş ama tamponda yamulma falan yoktu. Acelem olduğu için, çarptığım tırda da hiçbirşey olmadığı için rapor falan tutmadan yola devam ettim. Ama şimdi o boyası bozuk yeri boyatmak gerekecek, sanırım komple tamponu boyatıcam. Şimdilik böyle dursun, belki de bu hafif kaza iyi oldu, yağmurlu havalarda bu korkuyla daha dikkatli giderim artık.

Tampon boyama ne kadar çıkar, bilgisi olan bir arkadaş var mı aramızda?

allah beterinden korusun hocam bununla geçimiş olsun sizde bir yaralanma falan herhalde buna şükür edin bence tekrar geçmiş olsun.(bu arada basın expres yolunu hergün bende kullanıyorum yağmurlu havalarda çok dikkat etmek lazım.)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Kasım 04, 2009, 14:02:59 »
allah beterinden korusun hocam bununla geçimiş olsun sizde bir yaralanma falan herhalde buna şükür edin bence tekrar geçmiş olsun.(bu arada basın expres yolunu hergün bende kullanıyorum yağmurlu havalarda çok dikkat etmek lazım.)

Mesaj gönderen, moral veren arkadaşlara teşekkürler.

Bu kadar küçük bir kaza bile ne biçim moralimi bozdu, daha büyük kaza atlatanları daha iyi anladım.

Aslında çok hafif bir kazaydı, çarptığımı bile zor anladım ama özellikle yağmurlu havalarda artık çok çok daha dikkatli olurum bundan sonra. Neyse ki kimseye birşey olmadı, tamponun köşesinde iki karışlık kocaman çiziklerle atlattım. Bu çizikler de artık daha dikkatli olma konusunda bana bir uyarı olsun...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Avensis
« Yanıtla #12 : Kasım 04, 2009, 14:07:19 »
abi çok geçmiş olsun...allah daha beterinden korusun hepimizi...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Gülümseyin...
  • 1 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Kasım 04, 2009, 14:44:50 »
Timuçin Bey geçmiş olsun

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Kasım 04, 2009, 15:00:58 »
Geçmiş olsun. Ama bırakın o da nazarlık olsun :)
ben inanırım böyle şeylere ne zaman 4 4 lük olsa aracım başına bir hal gelir. Bırakın nazarlığı kalsın derim ben
en azından yaza kadar...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • 1 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Kasım 04, 2009, 15:26:43 »
Geçmiş olsun Timuçin abi.
Burak Tolga Erdoğan Kardeşimizi Saygıyla Anıyoruz.
Bir zamanlar Yaris i vardı :S

Artık Corolla sı var :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • 2908 kere teşekkür etti
  • 3274 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Kasım 04, 2009, 16:58:58 »
  Çok geçmiş olsun, ucuz atlatmışsınız. Allah kötüsünden saklasın ve nazarlık olsun.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Kasım 04, 2009, 19:59:02 »
geçmiş olsun...
97 COROLLA GLİ :carwash: 1.6115 HP 2014 ASTRA HB1.6 CDTI 136 hp ASTRA SEDAN :carwash:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Kasım 04, 2009, 20:02:43 »
geçmiş olsunnn
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '02
« Yanıtla #19 : Kasım 04, 2009, 21:05:32 »
Geçmiş olsun..
SIU Corolla T-Sport