Gönderen Konu: Toyota d-4d!!!  (Okunma sayısı 6764 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
Ynt: Toyota d-4d!!!
« Yanıtla #20 : Kasım 05, 2009, 09:22:20 »
eğer arka koltukların kullanım özelliklerini bilirseniz çok şey taşıyabilirsiz
bir amerikan espirisi vardı :)
4 tane fili vw tosbağaya nasıl sığdırırsınız diye:))
cevap: ikisi öne ikisi arkaya :D
cüneyt bey anladığım kadarıyla 350kg yük+ 3 kişi 100kg dan 650kg yük atmışsınız. teorik olarak mümkündür.
tamam şimdi arka koltukları öne çektiniz ve koltuğun birini öne yatırdınız, stepnenin üzerindeki kapağıda kaldırdınız.  yada fazla hacmi olmayan bir cismi koltukları ellemedende yerleştirebilirsiniz.
ancak araç ne hale gelir tahmin edemiyorum. çünkü 1.3mj 70hp dobloyada 500kg yük at canavar gibi çeker ama makasları dümdüz olur. yarise 650kg ağırlık biraz fazla değilmi? hele birde  175km gibi hızlara çıkmak??? çıkar ama yokuş aşağı olmalı, 199u da görebilirsiniz. fazlası digital göstergede yok zaten:D

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Kasım 05, 2009, 09:22:20 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0-
« Yanıtla #21 : Kasım 06, 2009, 00:10:31 »
Arkadaşlar sizler sanırım beni yanlış anlıyorsunuz ben bu arabadan o kadar çok memnunumki sizlerle inatlaşıyormuşum gibi oluyor.Hepimiz belki hatırlarız ilkokul zamanlarında öğretmen sorar 1kg demirmi ağırdır 1 kg pamukmu ağırdır ve genelde çocukluk aklıyla aniden cevap verilir ikisini yanyana koyarsan 1 kg pamuk daha çok görünür hemen pamuk denilir. Ama her ikiside aynı ölçüdedir. benim bunu kanıtlama gibi özelliğim yok; demek istediğim araçtan hiçbir zaman çekinmeyin. yarisim genel bakımları haricinde hiçbir sorun yaşatmadı bana halen amortisörlerim sağlam :) xxx dan fazlasını görememek sinir etti beni.
....:::CUNTAN:::....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #22 : Kasım 06, 2009, 00:37:26 »
16 aydır d4d auris kullanıyorum ne çekişinden ne kalkışından hiçbir sıkıntım yok 1 den sonra gayet seri süper kaçıyor bana göre.Corallada çekmez etmez diyenlere ezbere konuşmasınlar diyorum gayet yeterli motor bence.En önemlisi hiçbir markada olmayan (bmw dahil) sessizlikte bir caponnn harikası bir motordur:)